BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,10
ALTIN 2.310,71
HABER /  GÜNCEL

Gardiyan alımı sonuçları ne zaman- Adalet Bakanlığı CTE sonuç sayfası

Gardiyan alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, Adalet Bakanlığı 7 bin gardiyan alım sonuçları açıklama tarihi ne zaman soruları binlerce vatandaşın gündeminde. CTE sonuçlarının haziran ayının son haftası açıklanacağının belirtilmesi üzerine gözler CTE sonuç sorgulama sayfasına çevrildi. CTE sonuçlarının bugün saat 16.00'da açıklanması bekleniyor.

Abone ol

CTE sonuçları açıklandı mı, 2018 gardiyan alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak araştırmaları bugün gün boyu binlerce kişinin gündemindeydi. İnfaz koruma memuru alımı sonuçlarının haziran ayının son haftası açıklanacağını belirten Adalet Bakanlığı kaynaklarına göre CTE sonuçları-2018 gardiyan alım sonuçları en geç 2 iş günü içinde açıklanacak.

CTE sonuçlarının ardından gardiyan adayları sözlü sınava girecek.  Sözlü sınav merkezinin bağlı olduğu Cumhuriyet başsavcılığı resmi internet sitelerinde ilan edilecek.

İşte, gardiyan olmak isteyen vatandaşların 21 Mayıs-11 Haziran tarih aralığında gerçekleştirdiği başvuru hakkında bazı bilgiler

İNFAZ KORUMA MEMURU ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: CTE infaz koruma memuru personel alımı başvuru sonuçları 27 Haziran 2018 günü açıklanacak. Konu hakkında yapılan açıklama şöyle;

Sözlü sınava katılacak teknisyen, sağlık memuru, aşçı, kaloriferci adayları ile uygulama sınavına katılacak büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), şoför ve boy-kilo ölçümüne katılacak infaz ve koruma memuru adayları sözlü sınavdan önce 27/06/2018 tarihinde ilgili sınav merkezlerinde ve varsa ilgili sınav merkezinin bağlı olduğu Cumhuriyet başsavcılığı resmi internet sitelerinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

NE KADAR ADAY ÇAĞIRILACAK: İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının on katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere 29/06/2018 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav merkezlerince ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.

SÖZLÜ SINAVLAR NE ZAMAN: Sözleşmeli infaz ve koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtipliği), teknisyen, diğer sağlık personeli (sağlık memuru), destek personeli (şoför, aşçı ve kaloriferci) sözlü sınavı 10/09/2018 ve devam eden günlerde yapılacaktır. Alınacak personel sayısı ve unvanına göre sözlü sınavın tarihleri sınavı yapacak ilgili sınav merkezince belirlenerek ilan edilecektir.