BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,93
HABER /  EKONOMİ

Garanti'den 'mobil'başarı

Garanti Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması, 11 ülkeden 32 banka arasında yapılan değerlendirmede birinci oldu. ABD merkezli araştırma ve danışmanlık şirketi Forrester, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, Türkiye,

Abone ol

ABD merkezli araştırma ve danışmanlık şirketi Forrester'ın,'mobil bankacılık işlevsellik kriterleri' metodolojisine göre yaptığı incelemede Garanti Bankası'nın mobil uygulaması 'Mobil Garanti' 11 ülkeden  332 banka arasından birinci oldu.

Aralarında kayıt ve giriş, hesap bilgisi, işlem işlevselliği, hizmet özellikleri, pazarlama gibi başlıkların bulunduğu 7 kategoride incelenen 32 banka, ortalama olarak 100 üzerinden 61 puan aldı.

İspanyollar ikinci...
Forrester, Türkiye’den Garanti Bankası’nın, iGaranti uygulamasıyla tüm bankalar arasında en yüksek puanı alan banka olduğunu açıkladı. Bu arada Garanti Bankası’nın işlem işlevselliği kategorisinde 100 üzerinden 99 puan alarak mükemmele yakın bir performans gösteriği de belirtildi. Değerlendirmede İspanyol la Caixa ikinci olurken, Polonyalı mBank üçüncü banka seçildi.