BIST 9.679
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.419,24
HABER /  EKONOMİ

Garanti Bankası'ndan KOBİ müşterilerine sınırsız internet

Alternatif Telekom sektörünün öncüsü Millenicom bireysel müşterilerden sonra KOBİ müşterileri için de Garanti Bankası ile işbirliğine gidiyor.

Abone ol

Garanti İnternet ve Garanti Cep’te en az 1 kez işlem yapan tüm Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı müşterileri, altyapılarının desteklediği en yüksek hızda internete, Millenicom’un “Dost İnternet Paketi” kapsamında kendilerine özel ilk 2 ay bedava teklifi ile birlikte ayda sadece 29,99 TL’ye sahip olabilecekler.

Bireysel müşterileri kapsamında Garanti Bankası ile işbirliğine imza atan Millenicom, Garanti KOBİ Bankacılığı müşterileri için de yeni bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında Garanti İnternet ve Garanti Cep’te en az 1 kez işlem yapan KOBİ Bankacılığı müşterileri, Millenicom’un Dost İnternet Paketlerine ilk 2 ayı ücretsiz olan özel paket teklifi ile sahip olabiliyor. Millenicom Dost İnternet paketi işyeri sahiplerine sabah 7 akşam 7 saatleri arasında kullanıcının altyapısının desteklediği en yüksek hızda interneti AKN’siz ve KOTA’sız olarak ayda sadece 29.99 TL’ye sunuyor. İşyerleri için internet hizmeti ile birlikte ses hizmetinden de faydalanmak isteyen müşteriler VDSL modeme de kampanya kapsamında ücretsiz olarak sahip olabiliyor.

Millenicom’dan Dost Paketler!

Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan Millenicom, esnaf ve kobilere özel AKN'siz ve KOTA'sız Dost İnternet Paketleri; Dost İnternet Paketi, Esnaf Dostu Paket ve KOBİ Dostu Paket olmak üzere üç farklı seçenekle, 29.99 TL’den başlayan uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Superonline ve Türk Telekom altyapısı kullanan Millenicom, Dost İnternet kampanyası ile esnaf ve KOBİ’leri sınırsız, limitsiz ve yüksek hızda internet sahibi yapıyor.

Kampanyaya nasıl başvuruluyor?

Millenicom’un internet kampanyasından yararlanmak isteyen Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı müşterileri; Garanti İnternet ve Garanti Cep’te en az 1 kez işlem yapmaları durumunda iletilecek olan promosyon kodunu iletilen linke girerek ya da kod ile birlikte 0 850 333 0 444 numaralı Millenicom çağrı merkezine ulaşarak 5 Mayıs 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.