BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45

Gap Turları ve Kapadokya

Türkiye haritasını ilmik ilmik kültürel değerlerle çizen ülkemizin gezilip, görülüp, keşfedilmesi gereken farklı coğrafyalarını ve güzelliklerini sizlerin beğenine sunmaya devam ediyoruz.

 

Türkiye haritasını ilmik ilmik kültürel değerlerle çizen, ülkemizin gezilip görülüp, keşfedilmesi gereken farklı coğrafyalarını ve güzelliklerini sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyoruz. İşte ülkemizin en çok ilgi gören kültür duraklarına yapılan yolculukların iki farklı rotası. Bakalım Kapadokya ve Gap turlarında nereler gezilip görülüyor, hangi kültür turu programları tatilcilerle buluşturuluyor.

Güzel Atlar Diyarına Yolculuk

  

Kapadokya Turu

Hafta sonu küçük bir kaçamakla, tarihe, doğaya ve kültüre yolculuk yapmak isteyenler için gizemli bir rota sunuyor Kapadokya Turu. Birden fazla kez görmüş olsanız bile her defasında yeni bir şeyler keşfedebileceğiniz bu güzergahta, yerin, göğün, güneşin ve ayın en güzel danslarına tanık olacaksınız.

   

Avanos, Ürgüp, Ihlara Vadisi, Göreme, Hacı Bektaş-i Veli, Derinkuyu, Tuz Gölü gezilerinin yanı sıra 3 gece 4 gün 2 gece otel konaklaması yapılan programda dileyenler için Türk Gecesi ve balon turuna katılma imkanları da mevcut.

    

İster Nemrut’ta doğuşu, batışı, İster Urfa’da Balıklı Göl , İster Mardin’de medeniyetler diyarına yolculuk ve daha fazlası Gap turlarında.

Uçaklı Gap Turu

Otobüsle uzun uzadıya yolculuk yapmaktan hoşlanmıyorsanız ilk tercihiniz uçak olacaktır elbette. Dünyanın tarihi ve kültürel güzellikleriyle en çekici bölgelerinden biri olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne daha çok zaman ayırmak için de uçağı tercih edebilirsiniz. Hayatınızın her döneminde ziyaret edebileceğiniz, her bir ziyaretinizde ufkunuzu açacak, dünyaya bakış açınızı değiştirecek nitelikte bir program GAP Turu.

    

4 gece 5 gün süren 4 gece otel konaklamalı olan bu programda Diyarbakır, Hasankeyf, Midyat, Mardin, Harran, Şanlıurfa, Adıyaman, Nemrut, Halfeti, Birecik, Gaziantep, Kilis, Antakya turun ana duraklarından bazıları.

    

Dört dinin merkezi olan Mezopotamya sizi tarihi, kokusu, havası, suyu, renkleriyle unutamayacağınız bir seyahate bekliyor.

    

Klasik Otobüslü Gap Turu

Kendinizden kaçmak için seçebileceğiniz yolculuklardan biri bu tur. Ancak kendinizi bulmanın yepyeni yollarını keşfedebileceğiniz pek çok imkan da sunuyor size. 9 gece 10 gün süren 8 gece otel konaklamalı olan program, sizi medeniyetlerin, kültürlerin ve inançların doğup kaynaştığı, zamanı geldiğinde çatıştığı, ama bir yolunu bulup yine birbirini tanıyıp dost olduğu Mezopotamya’yla tanıştırıyor…

    

Nemrut Dağı’nda gün batımını izleyebileceğiniz, Şanlıurfa’da sıra gecesine katılabileceğiniz ve Halfeti’de tekne ile gezme keyfine varacağınız program İzmit – Adapazarı – Bolu – Ankara – Aksaray – Pozantı güzergahında başlıyor. İlk durak Kanlı Divane Antik Kenti gezisi… Doğal güzellikleri, antik kentleri, tarihi ve sosyal yerleşim alanlarını kapsayan gezi programının diğer durakları arasında ise Mersin, Adana, Antakya, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Birecik, Kahramanmaraş, Kayseri, Kapadokya yer almakta.

    

Kültür Turlarının ülkemizdeki Güçlü ismi Nadir Uzun kültürel değerlerimizin içeriğini kendi misyonu olarak ilke edinip, ülkemiz turizminin tüm dünyada doğru şekilde tanıtılması ve anlatılması için adeta mekik dokuyor.  Bu duyarlılıktaki çaba ve gayretiyle emin adımlarla kültür bayrağımızı taşımaya devam ediyor. “ Düzenlemiş olduğumuz her biri birbirinden özel bu turlara gösterilen yoğun ilgiden son derece memnunuz. Bu ilgiye layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kültür ve Turizm bakanımız Sayın Ertuğrul Günay ve TÜRSAB Başkanı Sayın Başaran Ulusoy’a desteklerinden dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım” diyen Nadir Uzun’un başarılarının devamını diliyorum.

Farklı bir kültür rotasında buluşana dek tatil tadında kalın.