SİYASET
04 Eylül 2010 Cumartesi 11:57161 Yorum54760 okunmaÇarşaflı rahibe bizim afişimiz değil
- Haber
İNTERNETHABER- CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'da CHP tarafından asıldığını iddia ettiği afişlerle ilgili sert konuştu, Başbakan'a zavallı dedi. Kılıçdaroğlu'nun programda öyle bir iddiası da vardı ki, programdaki gazeteciler bile şaşırdı kaldı!
AK Parti, Avrupa Birliği raportörüne olumlu rapor vermesi için rüşvet mi verdi? CHP lideri Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında açık açık söylemedi; ancak anayasa değişikliği konusunda olumlu rapor veren raportörlerin Türkiye'de gezdirildiği, hediyelere boğulduğunu hatta bir de limuzin alındığını iddia etti.
DİYARBAKIR'DAKİ AFİŞ TEPESİNİ ATTIRDI
Başbakan Erdoğan'ın dünkü Diyarbakır mitinginde şehrin bazı yerlerine asılan bilboardlarla ilgili olarak CHP'yi suçlamasına da kızan Kılıçdaroğlu, afişlerin kendilerine ait olmadığını söyledi. Bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, yine Erdoğan'ı suçladı:
"Madem Diyarbakır'da da asılıyor İstanbul'da da asılıyor belki de
ERDOĞAN'A "ZAVALLI" DEDİ |
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Diyarbakır mitinginde asılan billboard reklamlarıyla ilgili rahibe eleştirisine ise şu sert sözlerle cevap verdi: |
Ankara'da da asılıyordur. Peki bu afişleri kim asıyor. CHP Genel Merkezi'nin böyle bir şeyi yok. Sayın Berhan Şimşek ile konuştum, var mı böyle bir şey diye. O da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş. Ayrıca MOBESE kameralarından bu afişleri kim asmış, dilekçeyle başvurmuş o da öğrenmek istiyor. Bir başbakan, sen başbakansın. Bu afişleri kim astı? Daha önce de biliyorsunuz anayasa ile ilgili afişler asılmıştı, onlar kaldırıldı ve kimin astığını hala bilmiyoruz. Sivil toplum kuruluşları astı deniliyor, peki kim bunlar? Ben İstanbul'dayken bir sabah kalktık, tüm bilboardlarda benimle ilgili bir afiş. Bütün bilboarlarda... Sonra öğrendim ki Ankara'da da aynıları asılmış. Bir gün sonra toplatıldı. Kim astı bilinmiyor. Bakın bu korsan olamaz. Bilboardlara asıyorsunuz biliniyor ama öğrenemedik biz. Ticari sır diye verilmiyor bize. Şimdi İstanbul'da da yapılmış bu ama kimin yaptığını bilmiyoruz. Sen hükümet değil misin? Suç duyurusunda bulunduk, Diyarbakır'da kim asar?
"ERDOĞAN'IN KULAKLARI BÜYÜK"
Kılıçdaroğlu'na, Ankara'yı sarsan yüksek yargı mensubu iki isme ait olduğu iddia edilen ses kayıtları da soruldu. Kılıçdaroğlu'nun hedefinde ise yasa dışı dinlemeler vardı:
Şimşek'ten korsan iddiası |
CHP İstanbul İl Başkanlığı olarak referandum sürecinde bir dizi propaganda çalışması yaptıklarını, hazırladıkları materyallerin kendine has bir rengi ve ifade dili olduğunu anlatan Berhan Şimşek, Avcılar'daki bilbordlarda yer alan afişlerin ise renk, ifade ve söylem dili açısından kendi propaganda çalışmalarıyla alakasının bulunmadığını savundu. Şimşek, ''Bizim yaptığımız çalışmalarda da Avcılar'ın yaptığı çalışmalarda da bir künye var. Altında ya 'il başkanlığı' ya da 'ilçe başkanlığı' yazar ama Avcılar'daki bilbordlarda böyle bir künye yok'' dedi. |
Şimdi Türkiye'de herşey o kadar karıştı ki. Neyin doğru olduğu neyin yanlış olduğu birbirine karıştı. Hiç kimsenin aklına şu gelmiyor. Yasadışı ne yasadışı onları dinlemek. Sayın Başbakan'ın kulakları büyük daha da büyüyecek. Koca kulak olacak. Kişilerin özel yaşamları, özel telefonlar eğer kamuoyuna açıklanırsa, bu bir hukuk devletine yakışmaz. Özel yaşamın gizliliği var diyorsak bu ne o zaman. Sayın Başbakan'a düşen görev bu özel dinlemeleri yapanları bulmak ve bir daha yapılmaması için cezalandırılmasını sağlamaktır.![]()
KILIÇDAROĞLU'NDAN BOMBA İDDİALAR
HABERİN DEVAMINDA...















DÜNYAAlmanya'da Regaip kandiliDiyanet İşleri Türk İslam Birliği(DİTİB)'e bağlı Almanya'nın Fransa'ya sınır Kehl kentinde Regaip Kandili "Kehl Camisinde" kutlandı.
DÜNYAİşte PKK ile yapılan kirli ittifakEsad yönetimiyle PKK arasındaki gizli ve kirli ittifak deşifre oldu.
DİĞERBeyoğlu'nda masa müjdesiBeyoğlu Belediyesi masa yasağında yumuşadı. 'Binasını güzelleştiren' işletme sahipleri yeniden sokağa masa atma iznini elde etti
FUTBOLLugano mesaj yolldıFransa'nın yolunu tutan Diego Lugano, F.Bahçe'yi özlediğini ve dönmek istediğini söyledi.
GÜNDEM'N'oluyor ya burada! Güne mi geldiniz?'Star TV'nin eğlenceli yarışması Eyvah Düşüyorum izleyicileri dün birbirinden renkli konuklar ve ilginç sahnelere tanık oldu
DİĞERSel suları çocuğu böyle sürüklediİstanbul'u perişan eden aşırı yağışlarda sel sularına kapılan küçük çocuğun görüntüleri ortaya çıktı.
EMLAKİşte 25 soruda Kentsel Dönüşüm!Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak, Kentsel Dönüşüm Yasası'nın detaylarını açıkladı ve akılları kurcalayan 25 soruyu cevapladı- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98










































