BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03

Game Of Thrones da kimler ölecek? Spoiler içerir

Game Of Thrones da kimler ölecek? Spoiler içerir

Game Of Thrones yeni sezonuyla ekranlara kavuştu. Dünyanın birçok yerinde izleyici kitlesi olan Game Of Thrones izleyicilerde büyük heyecan yarattı. Şimdi bakalım bu yeni sezonda kimlerin ölme ihtimali var kimler hayatta kalacak?

Game Of Thrones da kimler ölecek? Spoiler içerir

Game of Thrones 16 temmuz tarihinde yeni sezonuyla seyircilerle buluştu. Heyecanla beklenen yeni sezonizleyiciden olumlu tepkiler aldı. İlk 6 sezonda; Robert Baratheon, Ned Stark, Catelyn Stark, Tywin Lannister, Khal Drogo, Maester Aemon, Ygritte ve Ramsay Snow gibi karakterlerin diziye veda etmesiyle dizi Gloria Gaynor’ın I Will Survive şarkısıyla anılıyordu. 8. sezon ile final yapacak dizide kimler yaşayacak, kimler ölecek. İşte yeni sezonda bilinenler ışığında dizi karakterlerinin hayatta kalma ihtimalleri: DİKKAT: Bu yazıda dizi hakkında SP0ILER değerinde bilgiler bulunmaktadır. The Night King / Hayatta kalma ihtimali: %100 Dizinin büyük kötüsü bir yere gidecekmiş gibi durmuyor. Özellikle büyük savaşın yaklaşıyor olması kendisini yedinci sezonda bolca göreceğimizin habercisi.

Game Of Thrones da kimler ölecek? Spoiler içerir

Gregor Clegane “The Mountain” / Hayatta kalma ihtimali: %10 Her ne kadar Cleganebowl izleyemeyecek olsak da Mountain’i yedinci sezon içinde bolca aksiyon içinde görebiliriz. Cersei’nin Demir Taht’ta kendini koruyabilmek için Gregor Clegane’yi sürekli tehlikenin ortasına atacağı aşikar. Fakat bir Dağ nasıl öldürülür? Ejderha ile mi? Nasıl olursa olsun göz alıcı olacağı kesin.

Game Of Thrones da kimler ölecek? Spoiler içerir

Sandor Clegane “The Hound” / Hayatta kalma ihtimali: %80 En son Brotherhood Without Banners ile kuzeye doğru yol alan Sandor Clegane, Westeros’taki en iyi savaşçılardan biri, bu yüzden gelecek sezonun final savaşında görülecek olması muhtemel. Ayrıca Sansa ve Arya’yla bir araya gelmesi kaçınılmaz. İki Stark kızına da duygusal bağları olması sebebiyle son anda kendisini Sansa’nın tarafında görebiliriz

Game Of Thrones da kimler ölecek? Spoiler içerir

Tormund / Hayatta kalma ihtimali: %75 Tormund, Jon’un sağ kolu olması sebebiyle sekizinci sezonun final savaşını görecek gibi. Eğer ki bu sezon ölecek olursa o da Night King ile olacak öncül bir çarpışma sebebiyle olur fakat pek de muhtemel değil. Dizinin komik tarafı ağır basan sayılı karakterlerinden olması onu daha da değerli hale getiriyor. Hem daha Brienne’in gözüne girmesi için çok yolu var.