BIST 9.663
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,98
HABER /  MEDYA

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanı

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanında neler yaşandığını internethaber.com'dan öğrenebilirsiniz.

Abone ol

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanı HBO sitesinde dizinin hayranları ile paylaşıldı. Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanında neler olduğunu ve yeni bölüme ait tüm detaylar haberimizde.

GAME OF THRONES 6. SEZON 7. BÖLÜM FRAGMANI

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanında Cercei Lannister eski gücünü ele almak için planlarını sürdürüyor. Cersei Lannister'ın yaptıklarınım hem kendisine hem de Lannister'lar için büyük yıkımlara sebep olduğunu söyleyen Margaery Tyrell'ın büyükannesi, yaşananlar karşısında nasıl hareket edecek?

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanında yer verilen bir sahne de izleyenlerin aklında yer aldı. Babasını öldüren amcasından Demir Adalar'ı almayı planlayan Greyjoylar nasıl bir plan içinde? Greyjoylar'ın planı hangi krallıkları etkileyecek?

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanının dikkat çeken sahnelerinden biri ise Sansa Stark'ın yer aldığı bölüm oldu. 'Hayatta kalmak için yapamam gerekenleri yaptım. Her zaman bir Starj olarak kalacağım.' diyen Sansa nasıl bir plan hazırlığında?

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanı GOT hayranlarını heyecanlandırdı. Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölüm Türkçe fragmanında Kuzey'i fethetmeyi planlayan Jon Snow ve Sansa Stark Vahşilerden yardım isteğine cevap alacak.

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümünde Jon Snow için kendilerini tehlikeye atmak istemeyen Vahşiler ordusuna liderleri, Jon Snow'un kendileri için öldüğünü hatırlatarak ona yardım etmedikleri takdirde korkak olarak nitelendirileceklerini söyledi.

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümünde Vahşiler Jon Snow'a yardım edecek mi? Bunlar yaşanırken saldıkları korku hızla yayılan ölüler ordusu Game of Thrones'ta nasıl kayıplar verilmesine sebep olacak?

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm neler yaşandı?

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüme damga vuran en büyük gelişme Brann'in Üç Gözlü Kuzgun olduğunu öğrendiği anlardı. Arya'nın intikam planlarına kaldığı yerden devam ettiğini gördüğümüz Game of Thrones'un yeni bölümünde,  Margaery Tyrell ise günahlarından arındığı söylenerek kral tarafından yapılan bir anlaşma sayesinde hapisten kurtuldu. İşte o görüntülerin yer aldığı videomuz:

 

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm detaylı haberi için buraya tıklayınız.