BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48
HABER /  MEDYA

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe fragmanı olay!

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm fragmanında neler yaşandı?

Abone ol

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe fragmanı Brann'in hala uyanamadığı bir sahneye yer verilerek başlıyor. Akgezenlerin hedefi haline gelen Brann bu kovalamacadan nasıl kurtulacak? Kendisine bahşedilen özellikleri başına iş mi açacak yoksa bu çıkmazdan daha da güçlenerek kurtulmasını mı sağlayacak?

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe fragmanında dikkat çeken başka bir sahnede ise Jaime Lannister binlerce askerle yedi tanrının tapınağına giderek, Kral'ın karısına ceza verileceği sırada duruma müdahale ediyor. Ailesini paramparça edildiğini söyleyen Jaime Lannister'ın intikamı nasıl bir sonuç doğuracak?

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe fragmanda Khalesi, aldığı toprakları yeniden fethetmeye gidiyor.

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe fragmanı:

Game of Thrones 6. sezon 5. bölümde neler yaşandı?

Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm 22 Mayıs Pazar gecesi yayınlandı. Game of Thrones 6. sezon 5. bölümde Jon Snow Sansa Star ile birlikte evlerini geri almak için plan yapmaya devam etti. Khalesi ise eski topraklarını tekrar elde etmek için hazırlık yapmaya başladı. Game of Thrones 6. sezon 5. bölümündeki heyecanın doruk yaptığı sahne ise Brann ile yaşandı. Akgezenler'in hedefi haline gelen Brann oldukça zor anlar yaşadı. 

Game of Thrones 6. sezon 5. bölümde 3 Gözlü Kuzgun Gece Kralı tarafından öldürüldü. Çıktığı yolculukta 3 Gözlü  Kuzgun'un öldürülmesi ile tek başına kalan Bran'in uyanamaması ise Brann'i koruyanların oldukça zor anlar yaşamasına sebep oldu. İşte GOT hayranlarına Game of Thrones'un son bölümünde büyük heyecan yaşatan o sahneler...

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm: