BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,42
HABER /  MEDYA

Game of Thrones 5. sezon finali salladı

Game of Thrones 5. sezon 10. bölüm finaliyle sosyal medyayı salladı. Game of Thrones Türkçe altyazılı finali ile googleda izleme rekoru kırdı.

Abone ol

Game Of Thrones 5. Sezon 10. Bölüm finaliyle sosyal medyada TT listesinde zirveye çıktı. Google da ise Game Of Thrones 5. Sezon 10. Bölüm finali fragmanı Türkçe altyazılı olarak izlenme rekorları kırdı.

Sezona olaylı bir şekilde başlayan ve geçen bölümlerde tecavüz sahnesi ile adından çok söz ettiren Game Of Thrones 10. bölümü 14 Haziran Pazar günü yayınlandı. Her sezon olduğu gibi bu sezonda adından sıkça söz ettiren Game of Thrones 5. sezon Mother's Mercy isimli 10. final bölümüyle ekranlara geldi. Dünyanın her yerinde rekor kırmayı başaran dizi 10. bölümüyle ekranlara 1 sene kadar ara verdi.

GAME OF THRONES 5. SEZON FİNALİ
game-of-thrones-5.-sezon-10.-bölüm-finali-son-sahne.jpgToplamda 10 bölümden oluşan Game of Thrones 5. sezon son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündeminde ilk sırayı aldı. TT listesinde zirveye yerleşen dizide başrol karakterinin sonu tepki çekti.

GAME OF THRONES 5. SEZON FİNALİ SON BÖLÜM ÖZETİ
game-of-thrones-5.-sezon-10.-bölüm-finali.jpg
Game Of Thrones 5. Sezon "Ejderhalar Dans " bölümde, Dany ise isteksizce atletizmin geleneksel kutlama törenini yönetti. Arya, Jaqen'in verdiği görevi yerine getirebilmek için harekete geçti. Jon Snow, Yabanıllar'la birlikte Sur'a geri döner. Stannis'in ordusu gece bir saldırıya uğradı ve atlarının büyük bölümü ile yiyecek stoklarını kaybetti. Jaime, Doran Martell'in huzuruna çıkarıldı Daenerys, Tyrion, Missandei, Daario ve müstakbel eş adayı Hizdahr ile Daznak'ın Çukuru'ndaki dövüşlerin açılışına katıldı. Ancak bu açılış beklenmedik olaylara vesile olacaktı.

9. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?
game-of-thrones-5.-sezon-10.-bölüm-finali-.jpg
Arya, Jaqen'in verdiği görevi yerine getirebilmek için harekete geçmiş. Jon Snow, Yabanıllar'la birlikte Sur'a geri dönmüştü. Stannis'in ordusu gece bir saldırıya uğrar ve atlarının büyük bölümü ile yiyecek stoklarını kaybederler. Jaime, Doran Martell'in huzuruna çıkarıldı. Daenerys, Tyrion, Missandei, Daario ve müstakbel eş adayı Hizdahr ile Daznak'ın Çukuru'ndaki dövüşlerin açılışına katıldı. Lakin bu açılış beklenmedik olaylara vesile oldu.