BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,01
HABER /  DÜNYA

Galatasaraylı yöneticilerin şampiyonluk sevinci

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, şampiyon oldukları için mutlu olduklarını dile get...

Abone ol

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, şampiyon oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.
Galatasaray’ın Trabzonspor’u 2-0 mağlup ettiği ve şampiyonluk kupasını kaldırdığı maç sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, “Başta teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyoruz. Amacımız şampiyonluktu amacımıza ulaştık. Bundan sonra bunu kutlama zamanı. Şampiyonluk hayırlı olsun” dedi.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ise zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyerek, , “Bugün yorgunluğumuzu kupayı kaldırarak aldık. Burada emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Dünyadaki bütün Galatasaraylılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu akşam burada ligi tamamladık, seneye yine böyle şampiyon tamamlayalım. Bu şampiyonluğu doyasıya kutlayalım ama kimseyi kırmayalım. 2 ay sonra yeniden ligler başlayacak, yine buradan başlayacak, yine böyle bir günü bekleyeceğiz. 2 sene üst üste şampiyon olduk. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kupa töreninde hiçbir yöneticinin katılmamasıyla ilgili soru üzerine Albayrak, “Hiç bir problem yoktu. Usul budur. Daha önceden böyle planlamıştık. Kendimiz böyle istemiştik. Zaten çok karışık oluyor. Hiçbir problem yok” şeklinde konuştu.
Abdurrahim Albayrak, “Şampiyonluk kupasını Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’den almak ister miydiniz ?” sorusuna, “Ortamı germeyelim. Ufuk Abi de başkan vekilidir. Kupayı o verdi. Problem yok” yanıtını verdi.
Kupa töreni öncesinde Ufuk Özerten’e yapılan protesto ile ilgili olarak ise Albayrak, “Bu tip konulara girmeye gerek yok. Sonra ortam geriliyor. Ben de ortamı gerecek açıklamalar yapmaktan kaçınıyorum” ifadelerini kullandı.