BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Galatasaraylı Lincolnun bir hayali var

Galatasaray TV'ye konuşan Brezilyalı futbolcu Lincoln, lig UEFA ve hocasına gösterdiği tepkiyle ilgili merak edilenleri açıkladı.

Abone ol

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, şu anda tek hayalinin UEFA Kupası'nı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kaldırmak olduğunu söyledi.

Galatasaray TV'ye konuşan Brezilyalı futbolcu Lincoln, UEFA Kupası 4. Tur ilk maçında Hamburg'la 1 - 1 berabere kaldıkları karşılaşmada teknik direktör Bülent Korkmaz'ın kendisini oyundan alması ve daha sonra gösterdiği tepkiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu, karşılaşmadan çıkışı sırasında olan ve daha sonra konuşulan konuya açıklık getirmek istediğini belirterek, şunları söyledi: Ben diğer bütün oyuncularda olduğu gibi hep oynamak isteyen, oynama hırsını içinde barındıran bir insanım. Hamburg maçında da sahada olmak ve takımıma daha çok bir şeyle katmak istiyordum. Dolayısıyla oyundan alınırken göstermiş olduğum reaksiyon aslında ne teknik direktörümüze ne başka birine ne takıma ne takım arkadaşlarıma yapılmış bir şeydi. Sadece o hırsın biraz dışarıya tezahürü olmuştu. Çünkü takımıma katkıda bulunmak istiyorum."

Bir hayalinin olduğunu dile getiren Lincoln, "Benim bir hayalim var. Gece yatıyorum sabah kalkıyorum ben bu hayalleyim. O hayal de Galatasaray'la birlikte UEFA Kupası'nı Fenerbahçe Stadı'nda kaldırmak. Oynamak istiyorum ve oynamak istediğim içinde hiçbir maçtan da çıkmak istemiyorum." diye konuştu.

Lincoln, UEFA Kupası 4. Tur ilk maçında 1 - 1 berabere kaldıkları Hamburg maçının çok zor bir karşılaşma olduğunu itiraf ederek, şöyle konuştu: "Gerçekten çok zor bir karşılaşmaydı. Çünkü Hamburg oldukça güçlü bir takım. Hem UEFA Kupası'nda gelmiş oldukları noktadan hem de Bundesliga'da göstermiş oldukları performanstan bu anlaşılabiliyor. Fakat bütün takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çünkü herkes verebileceğinin maksimumunu verdi. Diğer bütün UEFA Kupası maçlarında olduğu gibi… Çünkü bu takım özellikle UEFA Kupası maçlarında maksimumunu vererek çok iyi oyunlar sergiliyor."

Karşılaşmada alınan 1-1'lik skoru avantajlı olarak görebileceklerini ifade eden yıldız futbolcu, "Elbette belki ilk bakışta avantajlı bir skor olarak görülebilir ama bunun maç bittikten sonra sadece kafanızda düşünce olarak canlanması gerekiyor. İkinci maçta da avantajlı bir skor olmasına rağmen bizim yine bütün kalitemizi, bütün gücümüzü göstermemiz lazım. Bu maçı kazanacakmış gibi, bu turu hak edecekmiş gibi oynamamız lazım." şeklinde konuştu.

Lincoln, "Sen oyundan çıkana kadar Hamburglu defans oyuncularının sana çok sert müdahaleleri vardı. İkinci yarıda bir ikili mücadelede hakem böyle bir pozisyonu penaltı olarak değerlendirmedi. Oyun Lincoln için nasıl geçti?" şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi: "Ben topu aldığım zaman rakip oyuncu bana yaklaştı ve faul yaptı. Ancak hakem için de çok zor bir pozisyondu. O bir iki saniye içinde hemen görüp de bu penaltı ya da penaltı değil diye düşünülmesi oldukça zor bir pozisyondu. Artı ben de hakemi yanıltmaya yönelik bir harekette bulunmamıştım. Onun için hakemin kararına saygı duymak lazım ama çok kolay bir pozisyon değildi."

Galatasaray'ın UEFA Kupası şansını da değerlendiren başarılı futbolcu, "Ben daha çok günümüz üzerine konuşmaktan yanayım. Şu anda avantajlı durumdayız belki ama çok önemli bir maçımız daha var. Maç maç düşünmemiz lazım. Önümüzdeki maça bakalım, önümüzdeki hafta kazanmaya bakalım daha sonra UEFA şansını da maç maç düşünmeye devam edelim." diye konuştu.

- "TRABZONSPOR MAÇI ZOR OLACAK" -

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçı değerlendiren Lincoln,Trabzonspor'la zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getirerek, şunları söyledi: "Şu anda bütün konsantrasyonumuz Trabzonspor maçı üzerine. Onlar da bu yarışın içinde. Her maç olduğu gibi zor maç bu da… Ama bütün konsantrasyonumuz Trabzonspor maçına yönlendirdik ve onu düşünüyoruz biz de şu an."

- "GALATASARAY TARAFTARINA HAYRANIM" -

Türk taraftarlarla ilgili bir soruyu da yanıtlayan Lincoln, çok fazla taraftarları olan kulüplerde oynamadığını belirterek, "Ben takımına bu kadar sahip çıkan bir taraftar topluluğunu dünyanın hiçbir yerinde görmedim. Ali Sami Yen'de oynadığımız maçlarda zaten bunu hissediyoruz. Deplasmanda oynadığımız zamanlar da sanki evimizdeymiş gibi bu hissiyatı bize yaşatıyorlar. Nasıl taraftarlar arasında benim hayranım olan taraftarlar varsa ben de Galatasaray taraftarına hayranım." şeklinde konuştu.