BIST 9.681
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.417,91
HABER /  MAGAZİN

Galatasaraylı futbolcular alışverişte

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından moral bulan sarı-kırmızılı futbolcular geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendiler.

Abone ol

Aydın Yılmaz, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop eşleri ile birlikte alışveriş yaptı.
 
Eşi İstem Yılmaz’la geldiği alışveriş merkezide yüklü miktarda alışveriş yapan Burak Yılmaz’ın, sakatlığından dolayı ayağının sargılı olması gözlerden kaçmadı. Yılmaz, takımı Galatasaray’ın zaferle çıktığı maçtan sonra “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Allah'ın izniyle bu sene şampiyon biz olacağız” dedi. Yılmaz alışveriş turu sonrası eşiyle birlikte yemek yedi. Galatasaray'ın bir diğer yıldız futbolcusu olan Hamit Altıntop da eşi Feyza Altıntop’la alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Bir yandan kahvelerini içerek bir yandan da mağazaları gezen ikilinin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Sakatlığından dolayı uzun bir süre sahalardan uzak kalan Aydın Yılmaz da alışveriş merkezinde yer alan Galatasaraylı futbolcular arasındaydı. Bütün bir gününü kızı Mila'yla birlikte geçirerek, onunla oyunlar oynayan yıldız futbolcu sonrasında yemek yedi.