BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.438,69
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da transfer bombası bitmiyor

G.Saray geçen sezondan beri transferi için uğraştığı İsveçli Kim Kallström'de imza aşamasına geldi.

Abone ol

G.Saray geçen sezondan beri transferi için uğraştığı İsveçli Kim Kallström'de imza aşamasına geldi.

Fransız ekibi Lyon'da oynayan yıldıza uzun süredir Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeye çalışan yöneticiler, yeni transferleri Elmander'in de yardımıyla tecrübeli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.

Lyon ile 5 milyon Euro'luk bonservis için anlaşan arada 1-2 pürüz olan Aslan, gelecek hafta resmi imzayı attıracak. İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, vatandaşı Elmander'in İstanbul'daki olumlu izlenimlerini kendisine aktarması üzerine ikna olduğu ve imza atmaya hazır beklediği öğrenildi.

Kallström bugün Lyon'un Monaco ile ligde oynayacağı sezonun son maçı sonrası İstanbul'a gelerek, imza atacak. Kim ile yapılan son görüşmenin ardından yıllık 3 milyon Euro'luk ücrette anlaşma sağlandı. Galatasaraylı yöneticiler, gelecek hafta içinde bu transferi resmen duyuracak.

KALECİ İSAKSSON DA SIRADA

Elmander'in transferinin ardından 2. İsveçli oyuncu Kim Kallström ile de anlaşmaya varan Cimbom, başarılı file bekçisi İsaksson için de girişimlerini sürdürüyor. Kaleci İsaksson için de cazip bir öneride bulunan Sarı-Kırmızılı yönetim, tecrübeli eldivenden haber bekliyor.

ELMANDER EV BAKTI

Bu arada Galatasaray'ın yeni transferlerinden İsveçli futbolcu Johan Elmander, İstanbul'daki 2. gününü ev bakarak geçirdi.

İstanbul'a önceki akşam gelen ve Florya Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim'le görüşen Elmander, dün ise Florya ve Büyükçekmece'de bazı daireleri gezdi. Ailesiyle Polat Renaissance Otel'de kalan Elmander, kulüp tercümanı Mert Çetin'le birlikte Florya ile Büyükçekmece'deki Alkent 2000 sitesinde bazı daireleri inceledi. İsveçli oyuncunun yarın İstanbul'dan ayrılacağı belirtildi.