BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
HABER /  SPOR

Galatasarayda kimler yok?

Gaziantepspor ile bugün çok kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Lincoln'ün durumu belli oldu.

Abone ol

İzinsiz olarak ülkesine giden ve takıma 1 hafta geç katılan Brezilya, teknik direktör Bülent Kormaz tarafından zorlu maçın kadrosuna alınmadı.

Atatürk Havalimanı'ndan Gaziantep'e hareket eden sarı-kırmılı kafileye, izinsiz olarak ülkesine giden ve bu nedenle kulüp tarafından para cezasına çarptırılan Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln dahil edilmedi. Sakatlıkları bulunan Nonda, Mehmet Topal, Servet, Emre Güngör, Serkan Çalık, Uğur Uçar'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Yaser de Gaziantep'e götürülmedi.

ARDA TEHLİKEDE
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda, Fenerbahçe ile ligin 27. haftasında oynanacak derbi öncesinde, sarı-kart cezası sınırında. Arda, Gaziantepspor maçında sarı kart görmesi halinde, derbi maçta forma giyemeyecek.

HEDEF GALİBİYET
Galatasaray, Gaziantepspor ile yapacağı zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Ligde son haftalarda istemediği sonuçlar alan sarı-kırmızılı takım, Gaziantepspor ile yapacağı zorlu karşılaşmadan 3 puan alarak, şampiyonluk yarışından kopmamayı amaçlıyor. Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kamil Abitoğlu yönetecek.