BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,58

Galatasaray turu geçti

Galatasaray turu geçti

6. dakika. g.saray karşılaşmaya baskılı başladı. a. wien maçı kendi yarı sahasında kabul ediyor....sabri sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. bu futbolcunun ortasını yaptı.. nonda ve hakan'ın önünde savunma topu çıkarttı.. ardından arda gelişine vurdu.. ama top yine savunmada kaldı.. 9....

Galatasaray turu geçti

6. dakika. G.Saray karşılaşmaya baskılı başladı. A. Wien maçı kendi yarı sahasında kabul ediyor....Sabri sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Bu futbolcunun Ortasını yaptı.. Nonda ve Hakan'ın önünde savunma topu çıkarttı.. Ardından Arda gelişine vurdu.. Ama top yine savunmada kaldı.. 9. dakika. G.Saray'ın UEFA'da kaderinin bağlı olduğu Panionios-Bordeaux maçında gol geldi. Yunan ekibi Djebbour'un ayağından kazandığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti.

Galatasaray turu geçti

17. dakikada Sabri'nin ceza sahası dışında sol çaprazda kullandığı serbest vuruşta, sert bir şekilde kaleye giden topu kaleci Fornezzi parmaklarıyla dokunarak son anda kornere çeldi.

Galatasaray turu geçti

21. dakika. G.Saray, A. Wien önünde 0-0 eşitliği bozamazken, Panionios, Makos'un golüyle Bordeaux karşısında skoru 2-0 yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip bu durumda kazansada UEFA Kupası'nda gruplardan çıkamayacak.

Galatasaray turu geçti

25. dakika. Sahaya yedekleriyle çıkan Bordeaux, geride olduğu Panionios karşısında ilk bölümlerde yarı sahasından bile çıkmakta zorlandı. Fransız ekibi rakibi önünde bir varlık gösteremiyor.