BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray neden frene bastı?

Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Galatasaray'ın transferdeki sessizliğinin nedeni belli oldu.

Abone ol

Cim-Bom, TFF'nin 58. madde için genel kurulu toplantıya çağırmasıyla ortaya çıkan belirsizlik yüzündentransferde frene bastı. Fatih Terim'in de listesindeki oyuncular için artık fazla ısrarcı olmadığı belirlendi

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre Başkan Ünal Aysal ile yöneticilerin, Futbol Federasyonu'nun 58. maddeyle ilgili aldığı olağanüstü genel kurul kararı sonrası, ligin ikinci yarısı için ortaya çıkan belirsizliğe dikkat çekerek, ölçülü hareket ettikleri belirlendi.

Sarı-kırmızılıların, "Şu ortamda suçlanan takımların ne ceza alacağı, hangi cezaların verilip verilmeyeceği belli değil. Bu nedenle astronomik rakamlar ödeyerek, kenarda oturacak yabancılar almak doğru olmaz. Kaldı ki bu lige para harcamak ne kadar doğru? Zaten takımda taşlar yerine oturdu. Yapılacak takviyeler nedeniyle kenarda oturacak oyuncular huzursuzluk çıkartır. Yapacağımız hamleler yarardan çok zarar verebilir" görüşünde birleştikleri bildirildi.

HAKKINI SAKLIYOR
Kayserispor'un tavrı yüzünden Amrabat'ı alamayan; Olcan Adın, Alper Potuk, Yiğit Gökoğlan ve Yiğit İncedemir gibi isimleri yüksek maliyetleri nedeniyle kadrosuna katmayan Cim-Bom'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in de transfer konusunda ısrarlı olmadığı belirtildi.
Terim'in, takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalması durumunda, önemli isimler için talepte bulunmayı düşündüğü ifade edildi.