BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.436,42
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Juventus maçı hd canlı izle / Juve-Gs maçı şifresiz izle

Juventus Galatasaray maçı hd canlı izle, Juve-Gs maçı şifresiz izle, Galatasaray Juventus maçı ne zaman?, Galatasaray Juventus maçı hangi kanalda?, Galatasaray Juventus maçı saat kaçta?, Galatasaray nasıl tur atlar?, Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Abone ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus ile 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da karşılacak. Mücadele 21.45'te başlayacak. Galatasaray Juventus maçı Star TV'den naklen yayınlanacak. Galatasaray Juventus maçı ile ilgili tüm gelişmeleri İnternetspor.com'dan takip edebilirsiniz

GALATASARAY-JUVENTUS MAÇININ CANLI YAYINI 
 
Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenildi ve 3. sıraya geriledi. Sarı kırmızılıların gruptan çıkabilmesi için tek yol Juventus karşısında galibiyet!

Juventus ise evinde Kopenhag'ı mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti ve Real Madrid'in ardından 2. sıraya yerleşti. Bu sonuçların ardından temsilcimizin gruptan çıkması ise tek ihtimale kaldı: "Galibiyet!"

Galatasaray, TT Arena'da ağırlayacağı Juventus'u yenerse Devler Ligi'nde yoluna devam edecek. Yenilgi ve beraberlik halinde ise yoluna devam eden takım İtalyan ekibi olacak.

EN KÖTÜ SENARYO!

Galatasaray'ın Juventus'a yenilmesi veya berabere kalması, Kopenhag'ın Real Madrid'i yenmesi halinde ya da Galatasaray'ın Juventus'a yenilmesi, Kopenhag'ın Real Madrid'den puan alması halinde ise temsilcimiz grubu 4. tamamlayacak ve Avrupa Ligi'ne gitme şansını da kaybedecek.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN