BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.491,21
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Juventus karşısında kader maçına çıkıyor (GS)

Galatasaray Juventus maçı kadroları, Galatasaray Juventus maçı öncesi gelişmeler, Galatasaray Juventus maçı canlı izle, Galatasaray Juventus maçı maçı internetten izle, Galatasaray Juventus maçı internetten canlı izle

Abone ol

Galatasaray 10 Aralık Salı akşamı saat 21.45'de İtalya temsilicisi Juventus'u Arena'da konuk edecek. Star Tv'den canlı olarak yayınlacak maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini İnternetspor.com'dan takip edebilirsininiz. 

Şampiyonlar Ligindeki tek temsilmicimiz gruptan çıkmak için çok önemli bir maça çıkacak. 10 Aralık Salı akşamı saat 21.45'de Juventus ile karşılaşacak olan temsilcimizin puan kaybetmesi şansını zora sokacak.

Şampiyonlar Ligi B Grubunda Real Madrid karşında aldığı peş peşe yenilgiler ile hüsrana uğrayan Galatasaray 4 puanla grupta üçüncü sırada yer alıyor. 

Kopenhag karşısında aldığı üç puan ile avantajı eline alan İtalyan'lar Türk Telekom Arena'da Galatasaray karşısına rahat çıkacak. Galatasaray Juventus maçının öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri İnternetspor.com'da.

Galatasaray için Juventus mücadelesi kader sınavı haline geldi. Juventus Türk Telekom Arena'ya 6 puan ve grup ikinciliği ile çıkacak. Sarı Kırmızılılar ise mutlak galibiyet için çıkacağı maçta alacağı 3 puan ile puanını 7'ye çıkartarak grup ikinciliğine yükselme planları yapıyor.
Galatasaray Juventus maçı 10 Aralık Salı akşamı saat 21.45'de Star Tv'de canlı olarak yayınlanacak. Maçın dakika dakika takibi İnternetspor.com'da. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN