BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray için kritik 14 gün!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle merhaba diyen Galatasaray'ı yoğun bir maç takvimi bekliyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 14 günde 4 kritik maça çıkacak.

Abone ol

Lokomotiv Moskova galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla adım atan G.Saray'ı hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç temposu bekliyor.

Şampiyonlar Ligi sonrası pazar günü Akhisar deplasmanıyla lige dönecek olan sarı kırmızılılar, bir sonraki cuma evinde BB Erzurumspor'u konuk edecek.

5 GÜN SONRA PORTO DEPLASMANI

Bu maçtan 5 gün sonra çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Porto deplasmanına gidecek. G.Saray'ın deplasman dönüşü Süper Lig'deki rakibi Antalyaspor olacak. Aslan Cumartesi günü deplasmanda rakibiyle kozlarını paylaşacak.

TERİM TÜM OYUNCULARINI KULLANACAK

Bu yoğun programda Fatih Terim tüm oyunculardan yararlanmayı planlıyor. Özellikle Porto maçı öncesi evinde Erzurumspor ile yapacak maçta forma şansı bulamayan futbolcuları ilk 11'de sahaya sürmeyi düşünüyor. Tecrübeli hoca bu sayede Porto deplasmanı öncesi as futbolcuları dinledirmeyi hedefliyor.

İŞTE G.SARAY'IN 14 GÜNLÜK MAÇ PROGRAMI

23 Eylül: Akhisarspor (D)
28 Eylül: BB Erzurumspor
3 Ekim: Porto (D)
6 Ekim: Antalyaspor (D)