BIST 9.572
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.487,48
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Chelsea maçı şifresiz hangi kanalda? (HD)

İşte herkesin nefesini tutup beklediği Galatasaray - Chelsea maçıyla ilgili tüm bilgiler...

Abone ol

Maç nefesleri kesecek Galatasaray Chelsea karşılaşamasında taraftarlar'ın kavgasız dövüşşüz bir maç geçirmesi en büyük temennimiz. Galatasaray Chelsea karşılaşmasına sayılı günler kaldı. Merakn edilenler bu haberde... 
 
Karşılaşma ne zaman? Galatasaray Chelsea maçı için bilet satışları başladı mı? Satışlar başladı bitti bile. Yetişen alıyor. Taraftarlar günlerdir bilet satışlarını bekliyorlar. İki dev takım karşılaşacak? Galatasaray bu maçı almak için canla başla yarışacak. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Bu maç merakla bekleniyor. Karşılaşma merakla bekleniyor. Galatasaray Chelsea maçı için geri sayım başaladı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? 

İki dev takımın karşılaşması taraftarları heyecanlanadırıyor. Bilet satışları başladı mı? Nereden alınacak? 26 Şubat tarihinde TT Arena'da oynanacak Galatasaray Chelsea maçının bilet satışları başladı. Galatasaray - Chelsea Şampiyonlar Ligi karşılaşması biletlerini bilet.galatasaray.org internet sitesinden satın alabilirsiniz.  
 
230220141605501500157-(1).jpg

Galatasaray Chelsea maçı için iki takımın taraftarlarıda o günü iple çekiyor. Galatasaray Chelsea karşılaşması...Galatasaray Chelsea maçı ne zaman oynanacak? Kıyasıya karşılaşma da büyük bir mücadele izlenecek. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray bu turda kalmak için büyük bir efor sarf edecek. Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda yayınlanacak, kim yönetecek? 
 
anketorta.20140224233018.jpg 

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Chelsea karşılaşacak. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Maçı kim yönetecek? Her şey çeyrek final için. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray Chelsea karşılaşamasında hazırlıklar devam ediyor. GS bu yarışı almak zorunda. Galatasaray Chelsea'yi ağırlayacak. İlk maç Türk Telekom Arenada olacak. Nefes kesen mücadelede kazanan kim olacak? Maç günü iple çekiliyor. Galatasaray Chelsea maçı saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'nde ki tek temsilcimiz olan Galatasaray Chelsea'yi Şampiyonlar ligi'nde Türk Telekom Arena'da ağırlayacak. İlk maç İstanbul'da olacak. 
 
GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN