BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Chelsa maçı maç sonucu

Galatasaray Chelsea maçı Türk Telekom Arena'da oynanacak.

Abone ol
Galatasaray Chelsea maçı için geri sayım sürüyor. Galatasaray Chelsa maçı için nefesler tutulurken, Türk Telekom Arena'da müthiş bir gece yaşanıyor. Galatasaray, Londra'daki rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

MAÇ SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Chelsea ile karşılaşacak. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede sarı kırmızılılar 18 Mart'ta Londra'daki rövanş maçı öncesi avantajlı skoru elde etmek istiyor. 
 
GALATASARAY'IN İLK 11'İ: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak
 
MANCINI'DEN KRİTİK UYARI
 
Mancini'den iki yıldızına maça sayılı saatler kala sürpriz uyarı... İtalyan teknik adam Chelsea maçı öncesi Galatasaray'ın iki yıldızı Felipe Melo ve Muslera ile özel olarak görüştü.
Mancini, sarı kart sınırında bulunan Melo'ya " Hamlelerine dikkat et. Asla ve asla hakemle diyaloğa girme. Tatsız bir gelişme istemiyorum. Londra'daki maçta mutlaka sahada olmalısın" diyerek kart görmemesi hakkında oyuncusunun dikkatini çekti.
 
Fernando Muslera ve Felipe Melo sarı kart cezası sınırında. Bu akşam sarı kart görmeleri halinde İngiltere'deki rövanşta oynayamayacak.
 
TEK KURUŞ ALACAKLARI KALMAYACAK

31 Aralık'a kadar olan ödemelerini Chelsea maçı öncesinde Pazartesi günü Galatasaraylı futbolcuların hesabına yatırtan Başkan Ünal Aysal, sarı kırmızılı takıma 2. jesti yine bir Chelsea maçı öncesi yapacak! Pazartesi günü 31 Aralık'a kadar olan alacakları ödenen Galatasaray takımına 2. para dopingi İngiltere'de 18 Mart 2014 tarihinde oynanacak olan rövanş maçı öncesinde yatırılacak.
 
Pazartesi günü futbolculara yapılan açıklama ile Galatasaray takımına 3 aylık ödemeleri Chelsea maçının öncesinde 14 Mart 2014 Cuma günü İngiltere'ye hareket etmeden önce ödenecek. Ve bu ödeme ile birlikte Galatasaray takımının geçmişe dönük tek kuruş alacağı kalmayacak
 
İngiltere Takımları ile 18. Kez 
 
Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 17 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken yedi maç berabere sonuçlandı, yedi karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti. Galatasaray daha önce Chelsea ile iki kez karşılaştı. 1999-2000 şampiyonlar ligi grubunda Galatasaray, rakibine Londra'da 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup olmuştu

Roberto Mancini: Chelsea’ya Karşı 12. Kez 
 
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, teknik adamlık kariyerinde 12. kez Chelsea karşısına çıkacak. İtalyan futbol adamı, daha önce Lazio ile iki, Manchester City ile dokuz defa Chelsea’nin rakibi oldu. Bu maçlarda Mancini’nin ekipleri Juventus'a karşı altı galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyet aldı.