BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray - Antalyaspor maçının analizi

Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçı ne zaman?, Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçı nerede?, Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçının analizi, Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçının bilgileri, Galatasaray - Medical Park Antaly

Abone ol

İNTERNET HABER -  Galatasaray - Medical Park Antalyaspor maçı öncesi bilmeniz gereken her şey burada...
 
Samet Aybaba ile Fatih Terim 8 Kez Lig Maçında Karşılaştı, Samet Aybaba Hiç Kazanamadı

Samet Aybaba ile Fatih Terim teknik direktörlük kariyerleri boyunca 8 kez karşılaştı. Oynanan 8 maçta 6 kez Fatih Terim kazanırken 2 maç berabere bitti Samet Aybaba hiç kazanamadı. İki teknik adam arasında geçen sezon oynanan maçlarda 1 kez beraberlik 1 kez Fatih Terim'in yönetimindeki Galatasaray galibiyet almıştı.

Burak Yılmaz Son 2 Sezonda M.P.Antalyaspor'a Karşı 6 Gol Kaydetti

Burak Yılmaz son 2 sezonda M.P.Antalyaspor'a karşı çıktığı 5 maçta 6 gol kaydetti. 2011-12 sezonunda Trabzonspor forması altında 2-2 biten maçta 2 gol atan Burak Yılmaz kupa maçında da 1 gol kaydetmişti. Burak Yılmaz sezonun 2.yarısında oynanan maçta ise gol bulamamıştı. Burak Yılmaz geçen sezonda Galatasaray forması altında ilk yarıda 4-0 kazanılan maçta 1 gol, 2.yarıda 2-0 kazanılan maçta 2 gol kaydetmişti.

M.P.Antalyaspor Süper Lig'de Deplasmanda Oynadığı Son 10 Maçta Sadece 2 Puan Aldı

M.P.Antalyaspor Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 10 maçta 2 beraberlik 8 yenilgi aldı. Son 10 deplasman maçında Akhisar Belediyespor'a 1-0, Kayserispor'a 2-0, Galatasaray'a 2-0, S.B.Elazığspor ve Sivasspor'a 2-1, Trabzonspor'a 2-0, Beşiktaş'a 1-0, Eskişehirspor'a 3-1 kaybeden M.P.Antalyaspor sadece Mersin İdman Yurdu ile 1-1 ve bu sezon Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray Son 22 Sezonunda En Az Gol Attığı 3.Haftasını Geride Bıraktı

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 3 gol atabildi. İlk hafta Sneijder ve Burak Yılmaz'ın penaltı golleriyle 2-1 kazanan Galatasaray, 2.hafta Burak Yılmaz'ın gol attığı maçta Bursaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray geçen haftada Eskişehirspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Galatasaray böylece 3 haftada 3 gol atabildi. Galatasaray böylece son 22 sezonun en az gol attığı ilk 3 haftasına ulaştı. Galatasaray en son 1991-92 sezonunda ilk 3 haftada 3 gol atmıştı.

Didier Drogba İlk 3 Haftada Ligin En Çok Şut Deneyen Oyuncusu Oldu

Süper Lig'de ilk 3 hafta geride kalırken Galatasaray'ın golcü oyuncusu Didier Drogba ligin en çok kaleyi deneyen isim oldu. Drogba 3 maçta 16 şut denemesinde bulunurken 5 kez isabet sağladı ancak gol bulamadı. Drogba takımın attığı 40 şutun 16 tanesini yani %40'ını tek başına çekerken 1 isabetli 3 isabetsiz toplam 4 kez frikik kullandı. Galatasaray toplamda ise kaleye 6 frikik kullanmıştı.

Milan Baros Süper Lig'de 49 Gol Attı

Galatasaray forması altında Süper Lig'de 2008-2012 yılları arasında mücadele eden Milan Baros bu sezon başında M.P.Antalyaspor'a transfer oldu. Geçen hafta oynanan Bursaspor maçında takımının tek golünü atan Baros böylece Süper Lig'de 49 gole ulaştı. Milan Baros Galatasaray forması altında 93 lig maçında 48 gol kaydetmişti.

M.P.Antalyaspor İlk 3 Haftada En Az Kart Gören Takım Oldu

Medical Park Antalyaspor Süper Lig'in ilk 3 haftasında sadece 2 sarı kart gördü. M.P.Antalyaspor böylece ilk 3 hafta sonunda en az kart gören takım oldu. Galatasaray ise 4 kez sarı kart gördü. M.P.Antalyaspor 36 faulle ilk 3 haftanın en az faul yapan iki takımında biri oldu. 
 
GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN