BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?, Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?, A milli takım ile iki maçını da kazanan Terim takımın başına geçti, Aslan Akdeniz ekibinden 3 puanı almak istiyor, Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçt

Abone ol

İNTERNET HABERGalatasaray süper lig'de iki haftadır tam 4 puan kaybetmenin acısını Antalyaspor maçı ile unutmaya çalışıyor. Galatasaray Antalyaspor maçına tamamen galibiyet için çıkacak. Bakalım Fatih Terim'in sihirli parmakları Aslan'ın üzerinde de etkili olacak mı?  

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarınki rakibi Medical Park Antalyaspor'u son yıllarda yenmekte zorlanıyor.

Galatasaray Antalyaspor ile yarın yani 13 Eylül Cuma günü kendi evinde karşılaşacak. Yarın oynanacak dev maç saat 20.00'da olacak.

ANTALYASPOR MAĞLUP OLMUYOR

Rekabette toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasaray'ın çok gerisinde olan Medical Park Antalyaspor, son dönemde ise rakibine kolay kolay mağlup olmuyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 13 maçtan 8'inde rakibinden puan almayı başardı.

İki takım arasındaki son 13 lig maçında Galatasaray 5, Medical Park Antalyaspor 3 galibiyet alırken, 5 maç da berabere sonuçlandı.

GALİBİYETİ ÖZLEDİLER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında yarın evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN