BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Ahmet Çakar'ı kudurttu

Sarı kırmızılı takımın açtığı rekor tazminat davasına Çakar'ın yorumu "canımı alırlarsa susarım" oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Galatasaray Kulübü, FIFA kokartlı eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'a 1 milyon lira tutarında manevi tazminat davası açınca ünlü hakem çıldırdı.  Davaya Twitter'da cevap veren Ahmet Çakar 'ancak ölürsem susarım" dedi.

GS'Yİ ZORDA BIRAKACAK
AÇIKLAMA

MHK eski Başkanı Ahmet Güvener, Ahmet Çakar'ın Galatasaray'ın Manchester United maçı öncesi hakemi satın aldı iddiasına işte bu çarpıcı sözlerle destek çıktı:

"Olayda ismi geçen Sami Çölgeçen, bana 'Röthlisberger'i para ile bağladım' diye defalarca söyledi."

Haberin devamı için TIKLAYIN


Hıncal Uluç'un dünkü ağır yazısına da göndermeler yapan Çakar, dava açtığını ve alacağı

parayla yemek ısmarlayacağını söyledi.

SABAH'TAN GİDİYOR MU?

Ahmet Çakar'ın twittera dün gece attığı son mesajlar ise kafaları karıştırdı. Bir veda havası sezilen mesajları tuhaftı. Şöyle diyordu:
*Sıcak bir eylül sabahı yani yarın yataklarınızdan kalkacaksınız SABAH gazetesini okuyacaksınız icicniz cızzzzz edecek cok uzuleceksiniz. Gazeteyi okuyunca belki ben uzaklarda olacağım,belki de cok yakınınızda ama iciniz cızz edecek. Belkı bazılarınızın gözunden yaslar akacak.

*Hakkınızı helal edin 3-4 saat yokum sonra da olur muyum bilmiyorum.ama yarın sabah lutfen beni düsünün...
Gece twitter'ı kapatırken yaptığı imalar

HINCAL ULUÇ'U ÇILDIRTACAK İMA!

Ey Türkiye! Nagehan Alçı'nın 8 Şubat 2011 tarihli Akşam'daki yazısını okuyun! Hıncal ve kokain hakkında belki birşeyler öğrenirsiniz!


İşte Ahmet Çakar'ın Twitter'dan attığı bombalar:

*BEYLER ok yaydan çıktı, geri dönus yok nerede inceyse orada kopar

*kardeşler iyi de yazsak kötü de yazsak ya da konussak bir sey degismiyor.bundan sonra dr@erolkose gibiyim.herkese gider

*tamam benim de istediğim oldu yani mahkeme herkesi salona beklerim. Bakın dostlar bu mahkeme olayına cok sevindim.bakın neler olacak hepinizin tanıdığı insanlar mahkemede neler söyleyecekler neler

ARDA MAÇTAN SONRA ÇAKAR'A ÇAKTI
Ahmet Çakar'ın başı Arda Turan ile de dertte. Ünlü futbolcudan zehir zemberek yanıt geldi. Milli maç sonrasında Çakar'ı şu mesajları yolladı:

“Çakar’la İstanbul'dahesaplaşacağız. Benim ülkemi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Söylediklerim içinden iyi niyetli olanları seçin. Bana anaam babam ‘Akıllı ol’ diyemedi, o hiç diyemez.

ESKİDEN G.Saray’a zarar gelmesin diye konuşmuyordum. Ama artık kulübümden ayrıldım ve bundan sonra gereken tüm cevapları vereceğim, kimse merak etmesin.”


HINCAL ULUÇ'A DA ÇAKTI

*Unutmadan söyleyeyim hıncal beyi de mahkemeye vereceğim ve alacagım tazminatı da sizlerle yemek yiyerek harcayacagım 50 kısı belkı de 100

*İnsallah mahkeme canlı yayınlanır da sizler de orada neler konusulacagını duyarsınız levent bıcakcının sessiz kalmasına uzuldum

eski federasyon baskanı levent bıcakcı da sessiz kalırsa bu sefer ona ion cracinescu *eskı romen hakem* yu hatırlatacagım.

CANIMI ALIRLARSA SUSARIM

*Ok yaydan cıktı, beni kudurrtular, ancak canımı alırlarsa susarım.simdiye dek gördukleriniz daha fragman.

emin olmadıgımım hic birsey de konusmam söyledigim her seyı sahitlerle hem de ne sahitlerle ispat edecegim...