BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray 3 bininci gole sevinemedi

G.Saray'ın 3 bininci golünü kimin atacağını tahmin eden Muhammet Ali Şahin'in tuttuğu takım ise...

Abone ol

Galatasaray'ın lig tarihindeki 3 bininci golü dert oldu. Golü sarı lacivert Ankaragücü futbolcusu atınca her şey alt üst oldu. Yönetimini formayı müzeye kaldırma fikrinde değişikliğe gidiliyor.

TAHMİNİ BİLEN DE FENERBAHÇELİ TARAFTAR OLDU

G.Saray'ın lig tarihindeki 3 bininci golünü atmak Ankaragücü'nden Rajnoch'a nasip oldu. Bunu bilmek de Fenebahçeli bir taraftara... Muhammet Ali Şahin isimli futbolsever, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'a 29 Eylül'de attığı twitte 3 bininci golü Rajnoch'un atacağını yazarken, tahmininin tutması halinde Ankaragücü forması istedi.

İlk mesajında "Fenerbahçeliyim. Ankaragücü forması olabilir. Ne de olsa rengi güzel" isteğinde bulunan Şahin, tahmini tutunca da, "Fenerbahçeli olarak, o golü ancak sarı-lacivert formalı biri atar diye düşündüm. Ziya Hoca'dan Özgür Çek forması rica edebilir miyim?" diye yazdı. 

KAZIM'IN FORMASI KONULABİLİR

G.Saray 2.Başkanı Ali Dürüst ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, "3 bininci golü atanın forması müzeye kaldırılacaktı. Ne yapacaksınız?" sorusuna "Bunu ancak Sedat Doğan çözer. Belki de 3 bin birinci golü atan Kazım'ın formasını müzeye koyarız" yanıtını verdi.