BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  SPOR

Futbolseverler ekran başına

Futbolseverler 4 takımın UEFA kupası rövanş maçları için ekran başına kilitlenecek.

Abone ol

Türk futbolseverler, UEFA Kupası'nda 2. tur vizesi almak için bu akşam sahaya çıkacak 4 ekibin mücadelesinde ekran başına kilitlenecek. UEFA Kupası 1. tur ilk maçında sahasında Bulgar ekibi CSKA Sofya'yı 2-0 yenerek avantajlı bir skorla Bulgaristan'a giden Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Delgado, Koray ve Ali Güneş İstanbul'da bırakıldı.

Siyah-beyazlıların CSKA Sofya karşısına Runje, Ali Tandoğan (Gökhan Zan), İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Burak, Kleberson, Ricardinho, Mehmet, Gökhan Güleç (Bobo) ve Nobre ilk 11'iyle çıkması bekleniyor. Balgarska Armia Stadı'nda, saat 19.30'da başlayacak ve Hollandalı hakem Dick van Egmond'un yöneteceği karşılaşma, Kanal D ve Star Tv'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE, RANDERS DEPLASMANINDA


UEFA Kupası'ndaki bir başka Türk temsilcisi Fenerbahçe, Danimarka'nın Randers takımına karşı 2. tura çıkmak için mücadele edecek. İlk maçta sahasında Danimarka ekibini 2-1 yenmeyi başaran sarı-lacivertli ekibe bu akşam alacağı her türlü beraberlik ve galibiyet yetiyor. Atletion Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Portekizli hakem Pedro Proença yönecek. Kanal D'den naklen yayınlanacak mücadeleye Fenerbahçe'nin şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Rüştü, Kerim, Lugano, Edu, Ümit, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Kezman, Deivid.

TRABZONSPOR, OSASUNA SINAVINDA

Teknik direktör Ziya Doğan ile çıkışa geçen Trabzonspor, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı İspanya'nın Osasuna takımını kupada safdışı bırakmak için mücadele edecek. Sahasında oynadığı ilk maçta Umut'un son dakika golüyle beraberliği yakalayan bordo-mavili ekibe, Osasuna deplasmanında alacağı her türlü galibiyet tur getirirken, beraberlik durumunda ise maç uzatmaya gidecek. Reyno De Stadı'nda, saat 21.45'de başlayacak ve Belçikalı Serge Gumienny'nin yöneteceği mücadeleyi Show Tv naklen yayınlayacak. Bordo-mavililerin, Osasuna karşısında Jefferson, Musa, Fatih Akyel, Stepanov, Ferhat, Hüseyin, Hasan, Mustafa, Gökdeniz, Marcelinho ve Ersen Martin ilk 11'iyle mücadele etmesi bekleniyor.

KAYSERİSPOR İLK PEŞİNDE

Tarihinde ilk kez UEFA Kupası'nda mücadele eden Kayserispor ise sahasında yapacağı AZ Alkmaar maçını kazanarak bir ilke daha imza atmak istiyor. Hollanda'daki ilk maçta, rakibine 3-2 yenilen sarı-kırmızılılara gol yemeden kazanacağı her türlü galibiyet yetiyor. Kayserispor'un alacağı 2-1'lik skor tur kapısını aralarken, 3-2'lik skorda maça uzatmaya gidecek. Kayserispor lehine tek farklı diğer galibiyetlerde ise AZ Alkmaar 2. tura yükselen taraf olacak. Atatürk Stadı'nda, saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Çek hakem Pavel Kralovec yönetecek. CNN Türk'ün naklen yayınlayacağı mücadelede Kayserispor'un şu muhtemel 11'le sahaya çıkması bekleniyor: Ivankov, Mehmet Topuz, Bülent Bölükbaşı, Ragıp, Gökhan Ünal, Muhammed Hanifi, Jahnsol, Mendez, Tayfun, Kamber ve Fatih.