BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34
HABER /  GÜNCEL

Futbol menajerinin asker oğlu Van'da şehit oldu!

VAN 'dan bir son dakika şehit haber geldi. Van'da buzlanma sebebiyle askeri araç devrildi. Kazada Teğmen Muhammet Can Sevim (28) şehit oldu. Futbol menajeri Cahit Sevim'in oğlu olan Şehit Teğmen Muhammet Can Sevim'in 6 ay önce evlilik yaptığı ve eşi Özlem Sevim'in 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Abone ol

VAN 'ın Çaldıran İlçesi Jandarma Komutanlığı'nda tim komutanı olarak görev yapan Teğmen Muhammet Can Sevim'in içerisinde olduğu araç, dün akşam saatlerindeki intikal sırasında buzlanma nedeniyle devrildi. Kazada, üç ay önce İstanbul Tuzla Askeri Akademisi'nden mezun olan ve ilk görev yeri olan Çaldıran İlçesi Jandarma Komutanlığı'na atanan Teğmen Muhammet Can Sevim şehit oldu.

İHA'nın haberine göre; kazada, araçta bulunan diğer 3 asker yaralandı. Yaralı askerler olay yerine gelen ambulanslarla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ: Şehidin acı haberini ailesine bildirmek için, ilçe protokolü gece saatlerinde aile bireylerinin Nazilli'deki evlerine ulaştı. Şehit haberini öğrenen Şehidin Babası Cahit Sevim ile Anne Semra Sevim'i yetkililer sakinleştirdi. Acı haberin duyulmasının ardından Şehidin baba ocağı ve evine Türk bayrakları asıldı.

BABASI FUTBOL MENAJERİ: Futbol menajeri Cahit Sevim'in oğlu olan Şehit Teğmen Muhammet Can Sevim'in 6 ay önce evlilik yaptığı ve eşi Özlem Sevim'in 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Özlem Sevim, şehit haberinin ardından fenalık geçirdi. Acılı eş, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürülerek gözlem altına alındı. 

TSK'DAN AÇIKLAMA: Şehit Teğmen'in naaşı sabah saatlerinde askeri uçakla Van'dan İzmir'e, oradan da karayolu ile Nazilli'ye getirilecek. Şehidin naaşı burada düzenlenecek askeri törenle son yolculuğuna uğurlanacak.Olaya ilişkin TSK'dan yapılan açıklamada; "Van’da, 22 Kasım 2018 tarihinde meydana gelen bir araç kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur." denildi.