BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41
HABER /  MEDYA

Fulya Keskin Survivor ünlüsü kimdir?

Survivor All Star ünlülerde yer alan Fulya Keskin elendi. Peki Fulya Keskin kimdir neden ünlüler takımında? İşte Survivor Fulya Keskin biyografisi.

Abone ol

Survivor ünlüler takımında yer alan Fulya Keskin All Star ada konseyinde elenmek üzere ismi yazılan kişi oldu. Peki Fulya Keskin 'in 'ünü' nereden geliyor neden ünlüler takımında yer alıyor Fulya Keskin kimdir? 

Survivor Fulya Keskin en son Duygu Çetinkaya ile ödül yarışındaki tartışmasıyla geceye damga vurmuştu. Takım arkadaşları yarışmalarda Fulya Keskin'i yetersiz görüyor. Bu sebeple son eleme gecesinde ünlüler takımındaki arkadaşları onun adını yazdı.

FULYA KESKİN KİMDİR?

Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.

Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı.

fulya-keskin-kimdir.jpgHalen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.

ekran-resmi-2015-03-09-10.07.36.pngSURVIVOR ALL STAR FULYA KESKİN'İ BÖYLE YAZDILAR