BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Fuhuşun ardından çıkan acı gerçek!

İzmir'de düzenlenen fuhuş operasyonunda 17 yaşındaki genç kızın dramı ortaya çıktı. İşte içinizi burkacak o olay

Abone ol

İzmir ve Çeşme ilçesi ile Manisa ve Akhisar ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı oparesyonda, 15 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınan arasında 17 yaşındaki bir kızın da ailevi sorunlar yaşadığı için fuhuş yaptığı öğrenildi.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 6 aylık çalışması sonucu, kadınlara fuhuş yaptıran S.D.'nin liderliğindeki çeşitli mesleklere mensup toplam 15 şüpheli İzmir, Çeşme, Manisa ve Akhisar'da yapılan eş zamanlı oparesyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin özellikle dul, kredi kartı borcu olan, zor durumdaki 22 kadını ikna ederek fuhuşa sürüklediği öğrenildi. Fuhuşa sürüklenenler arasında evli ve nişanlıların da bulunduğu, 17 yaşındaki bir kızın da ailevi sorunlar yaşadığı, fuhuş yaptığı öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçen 22 kadın, işlemlerinin tamamlanmasından sonra serbest bırakıldı. Ahlak Büro Amirliği'nde işlemleri devam eden ve fuhuş yaptırmakla suçlanan 15 şüphelinin ise 20 Mayıs Cuma günü adliyeye sevk edileceği bildirildi.