BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44
HABER /  GÜNCEL

Anne ve babanın ensest iğrençliği

Bir anne ve babanın, kızlarına yaptığı cinsel işkence, akıllara durgunluk verdi

Abone ol

Derse giren öğrencisinin vücudunda darp izleri gören öğretmen, çocuğa ailesinin şiddet uyguladığını düşünerek genç kız ile sohbet etti.

1.20120420161613.jpgÖnce babasının kendisine şiddet uyguladığını belirten 16 yaşındaki kız, daha sonra ağlayarak, babasının ve annesinin, ablası ile kendisine yaptığı cinsel işkenceleri anlattı.

CD'LERE EL KONULDU

Genç kızın anlattıkları karşısında şoke olan öğretmen, hemen durumu okul yönetimine anlattı ve olay, adli makamlara bildirdi. Polis, astsubay V.B.'nin evinde yaptığı aramada, karısının da içinde bulunduğu kızları ile çekilmiş şiddet dolu seks görüntülerinin yer aldığı 100'e yakın CD buldu. Evde bulunan çok sayıda seks oyuncakları, kırbaçlar ve mazoşist dergiler, deri kıyafetlere de el konuldu. Zile Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Astsubay V.B. ile karısı H.B.'nin, 19 yaşındaki kızları ile 6 yıldır, 16 yaşındaki kızları ile de son üç yıldır ensest ilişki yaşadıkları iddiası gündeme geldi. "Çocuğa cinsel istismar, darp" suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen karı koca tutuklandı. Astsubay olan V.B. Sivas Askeri Cezaevi'ne gönderilirken, karısı H.B. ise Zile Cezaevi'ne konuldu.

V.B.'nin vücudunda çeşitli dövmeler olduğu belirlendi. Bu dövmelerin arasında kızlarının isimleri olduğu görüldü. V.B.'nin, geçen yıl 3.20120420161804.jpgüniversiteyi kazanan 19 yaşındaki büyük kızını, "Hasretine dayanamıyorum" diyerek okulu bıraktırdığı bildirildi.

BABA: 'KÖTÜ HİSSEDİYORUM'

Baba V.B. suçlamaları reddederek, "Ben sadece dövdüm" dedi. Savcının, "Bu görüntüler ne, arşiv yapmışsın" sorusu üzerine V.B., "Kendimi kötü hissediyorum" diyerek ifade vermedi.

Anne H.B. ise kızları ile ensest ilişkilerini ayrıntılarıyla anlattı. Savcının, "Neden zamanında yardım istemedin?" sorusuna anne H.B., "Beni öldürür diye korktum" yanıtını verdi. Olayın ortaya çıkması üzerine Tokat Valiliği 2 kardeşi koruma altına aldı.

DÜNYAYI SARSAN ENSEST SKANDALI

Avusturya'da yaşanan benzer bir olay uzun süre dünya gündemini meşgul etmişti. 74 yaşındaki Josef Fritzl öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz etmiş ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olmuştu. Olayın ortaya çıkmasından sonra Fritzl, ömür boyu hapse mahkum edilmişti.

KADINI SOKAK ORTASINDA BÖYLE SÜRÜKLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

SEVGİLİSİ SOKAK ORTASINDA DÖVDÜ

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, genç bir kadına sokak ortasında sevgilisi olduğu sanılan bir adam tarafından sokak ortasında uygulanan şiddet, Mobese kameraları tarafından saniye 1.20120420113928.jpgsaniye görüntülendi. Genç kadının tüm feryatlarına rağmen çevreden geçenlerin olaya duyarsız kalması da dikkat çekti.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Gebze ilçe merkezinde meydana geldi. Mobese kameralarına yansıyan olayda, 25 yaşlarında bir genç, sevgilisi olduğu sanılan aynı yaşlardaki kadını, yaya kaldırımında tartaklamaya başladı.

Kolundan tutarak sürüklemeye çalıştığı kadının zaman zaman başını yol kenarındaki duvar ve ilan panolarına vuran genç adam, daha sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında genç kadını çekiştirerek uzaklaştırdı. Kadının çığlıklar atıp kurtulma çabalarına ise çevredekilerin tepkisiz kalması ise dikkat çekti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ
Samsun'da 2 günlük kız bebek bir apartmanın birinci katına terk edilmiş halde 3.20120420161457.jpgbulundu. Apartman görevlisinin bulduğu bebek, polis tarafından alınarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Merkez İlkadım İlçesi'ndeki Bahçelievler Mahallesi'nde bir apartmanın görevlisi dün birinci katta terk edilmiş bebek buldu. Bebek, haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan muayene sırasında bebeğin kolunda yeni doğan bebeklerin bilgilerinin yazılı olduğu bandrol bulundu.

Yapılan araştırmada bebeğin aynı hastanede sezaryanla 2 kilo 810 gram ağırlığında bebek dünyaya getiren 44 yaşındaki R.S.'nin olduğu tespit edildi. Polis tarafından polisin anne ve babasının bulunması için çalışma başlatıldı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu yeni doğan yoğun bakım servisinde kuvözde kontrol altında tutulduğu belirtildi.

SON YILLARIN EN BÜYÜK FUHUŞ OPERASYONU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

EN BÜYÜK FUHUŞ OPERASYONU

İstanbul polisi, son yılların en büyük fuhuş operasyonuna imza attı, 200'ün üzerinde gözaltı var

Fuhşa aracılık ve insan ticareti iddiasıyla gözaltına alınan 48 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyon kapsamında gözaltı sayısının 200'ün üzerinde olduğu öğrenildi.

1.20120420161340.jpgİstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık bir yıllık teknik ve fiziki takibin ardından önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Polis ekipleri, fuhşa aracılık ve insan ticareti yaptıkları gerekçesiyle çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Silivri, Avcılar ve Fatih başta olmak üzere birçok yerde yapılan baskınlarda gözaltına alınan 48 şüpheli, Silivri Adliyesi'ne sevk edildi. Operasyonlar kapsamında gözaltı sayısının 200'ün üzerinde olduğu, yabancı uyruklu çok sayıda kadının yasal işlemlerin ardından sınır dışı edildiği belirtildi.

Soruşturmaya ilişkin çok sayıda belge ve doküman da şüphelilerle birlikte adliyeye gönderildi. 

SERVİS ŞÖFÖRLERİNDEN ÖĞRETMENE DAYAK

HABERİD DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
ŞOFÖR ÖĞRETMENİ DÖVDÜ

Sakarya'nın kaynarca ilçesi'nde Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmeni Ramazan Eker, tartıştığı öğrenci servisi şoförleri tarafından öğrencilerinin gözleri dövüldü. Hastaneye kaldırılan öğretmen tedavi altına alınırken, 3 servis şoförü ise polis
2.20120420161321.jpgtarafından gözaltına alındı. İlçedeki öğretmenler, bugün ders çıkışı saldırının yaşandığı okul önünde proesto eylemi yaptı.

Olay dün saat 15.00 sıralarında Kaynarca ilçesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası sınıf öğretmeni 29 yaşındaki Ramazan Eker, okul önüne gelen öğrenci servis şoförü Muharrem A. ile minibüsle kendisine çarpması nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrasında iddiaya göre servis şoförü minibüsü öğretmenin üzearine sürdü, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte saldırarak dövdü.

Öğrencilerinin gözleri önünde dövülen öğretmen, olaya müdahale eden diğer ögretmenler 5.20120420105511.jpgtarafından servis şöförlerinin elinden alınarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 GÜN İŞGÖREMEZ RAPORU

Hastaneden 3 gün iş göremez raporu verilen öğretmen Eker, gazetecilere şunları anlattı:

"Daha önce başka bir arkadaşla tartışan servis şoförü, onun hıncıyla öğrencilerimi servise bindirirken, arkadan bana çarptı. Beni aracıyla birkaç metre sürükledi. 'Neden böyle yapıyorsun' diye elimi kaldırdığımda, 'El kol hareketi yapma' diyerek araçtan indi ve bana saldırdı. Onun saldırmasıyla diğer servis şoförleri de gelerek bir anda 7- 8 servis şoförü bana vurmaya başladı. Öğrencilerin gözleri önünde beni dövdüler."

Polis saldırı sonrasında servis şoförleri Muharrem A., Recep A. ile İbrahim O.'yı gözaltına alırken, Türk Eğitim Sen Sakarya Şube Başkanı Erol Afşar ile Eğitim Bir Sen Sakarya Şube Başkanı Oğuzhan Özkan, ilçede görev yapan 100 civarında öğretmenle olayın yaşandığı okula gelerek olayı protesto etti. 

SINAVDA BAŞARISIZ OLUNCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

DÜŞÜK PUAN ALDI İNTİHARA KALKTI

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) düşük puan aldığı öne sürülen kız öğrenci 17 yaşındaki D.Y., ikinci kattaki evlerinin
1.20120420153457.jpgbalkonundan atladı. Kaldırıma düşen ve sol bacağı kırılan D.Y., hastaneye kaldırıldı.

Mithatpaşa Mahallesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, Kız Meslek Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi D.Y., YGS sonuçlarına bakıp, düşük puan aldığını öğrenince evdeki ailesine bir şey söylemeden ikinci kattaki evlerinin balkonuna çıktı. Genç kız, kendisini yaklaşık 6 metreden boşluğa bıraktı. Kaldırıma düşen D.Y.'nin acılar içinde kıvrandığını görenler, yardımına koştu. Bağrışmaları duyan evdeki ailesi, kızları için ambulans çağırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, D.Y.'yi ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorların kontrolünde sol bacağında kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenen D.Y.'nin tedavisi sürüyor.
 

BİR BABA EVLADINA BUNU YAPAR MI?

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sünbül, sürekli ağladığı gerekçesiyle babası tarafından dövülen 1 yaşındaki Y.B.'nin başına aldığı darbeler nedeniyle fiziksel ya da zihinsel engelli olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Sinop'un Gerze İlçesi'ne bağlı Kuzökü Köyünde meydana gelen olayda çiftçi Yılmaz B., iddiaya göre, sürekli ağladığı için 1 yaşındaki oğlu Y.B.'yi dövdü. Aldığı darbelerle kendinden geçtiği belirlenen bebek, yakınları tarafından Gerze Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede başına aldığı darbeyle travma geçirdiği belirlenen bebek, ambulansla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada Genel Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan Y.B. geçen salı günü beyin ameliyatı geçirdi.

Aldığı darbeler sonucunda Y. B.'nin beynine kan gitmemesi nedeniyle beynin oksijensiz kaldığını söyleyen OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sünbül, "Oksijensiz kaldığı için beyinde kalıcı hasar bırakma ihtimali yüksek. Kalıcı hasara bağlı olarak fiziksel veya bedensel engelli olabilir. Geldiği günden itibaren genel olarak sağlığı iyiye doğru gidiyor. Ancak şu an kafasını dengede tutamıyor ve hareket etmiyor. Hastamız 30 Mart'ta hastanemize gelmiş 4 Nisana kadar yoğun bakım servisinde tedavi görmüştü. Bir müddet daha hastanemizde genel cerrahi servisinde tedavi görmeye devam edecek" diye konuştu.

Annesi 34 yaşındaki Zeliha B.'nin oğluna refakat ettiği belirtildi. Doktorların bebeğin dayak yediğini belirleyip durumu güvenlik güçlerine bildirmesiyle, 32 yaşındaki baba Yılmaz B. köydeki evinde jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Suçlamaları kabul etmeyen baba çıkarıldığını nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.