BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş çetesinin ünlü müşterileri

Üç yabancı kadının yönettiği fuhuş çetesi çökertildi. Müşteriler arasında ünlü isimlerin de olduğu iddia ediliyor.

Abone ol

İstanbul polisi üç yabancı kadının yönettiği fuhuş çetesini Fatih'ten Etiler'e 61 adrese yapılan baskınla çökertti. Operasyonda 61'i kadın toplam 71 kişi gözaltına alındı.

Yabancı kadınları 300-1000 dolara pazarlayan çetenin müşterileri arasında Mehmet Ali Erbil ve yazar Tuna Kiremitçi gibi isimlerin olduğu iddia ediliyor.

ERBİL'İN YUVASI BU YÜZDEN Mİ YIKILDI?

Gazete Habertürk'te Bülent Ceyhan ve Mustafa Şekeroğlu imzalı habere göre, ünlü isimler müşteriler arasında.. Yine bu isimlerin savcıya tanık sıfatıyla ifade vereceği belirtiliyor. Erbil'in yuvasının bu nedenle yıkıldığı da ileri sürülüyor.

Yabancı uyruklu üç kadının liderliğindeki çetenin yönetim kadrosunda da yine yabancı uyruklu toplam 20 kadının yer aldığı ortaya çıktı.

RUSYA'DAN SEÇME KIZLAR

Kadınlar çetesinin Rusya'dan zengin olma vaadiyle kandırdıkları kızları 'seçme' yapacaklarını söyleyerek, bir salonda topladıkları, ardından yönetim kadrosunda bulunan 5 kadının fuhuş yaptıracakları kızları seçtikleri belirlendi.

SAATİ BİN DOLARA KADAR ÇIKABİLİYOR

Seçilen kızlar İstanbul'a getirilerek evlere yerleştirildi. Ve saati 300 ila bin dolara fuhuşa zorlandı. Operasyonda çetenin kadınları müşterilere götürmek için 7 otomobilden oluşan bir servis ağı kurdukları da belirlendi.

İŞADAMLARI DA VAR

Mehmet Ali Erbil, yazar Tuna Kiremitçi, popçu Kenan Doğulu ve besteci Kenan Doğulu'nun da adının geçtiği ünlü isimlerin müşteriler arasında yer aldığı ileri sürülüyor.  Baskında ele geçerilen ajandada çok sayıda ünlü işadamlarının da olduğu iddia ediliyor.