BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.477,93
HABER /  MEDYA

Fuatavni Emre Uslu! MİT buldu dendi bomba patladı

Takvim Gazetesi Fuatavni'nin MİT kaynaklarına göre Emre Uslu olduğunu iddia etti, Emre Uslu ise twitter hesabından MİT'le fena halde dalga geçti.

Abone ol

Fuatavni ismiyle sosyal medya hesabından hükümetle ilgili gizli bilgileri ifşa ettiği iddia edilen kişinin kimliği büyük merak konusuydu.

Takvim Gazetesi MİT'in o ismi bulduğu iddiasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre Fuatavni, Taraf Gazetesi'nde yazan Emre Uslu'dan başkası değildi.

EMRE USLU MİT'LE DALGA GEÇTİ

Bu iddiaya Emre Uslu'dan jet hızıyla cevap geldi. Uslu, "MIT Fuat Avni diye bula bula beni bulduysa Allah bu memleketi korusun. Çok samimiyim ciddi bir istihbarat zaafı bu" diyerek dalga geçti.

screen-shot-2014-07-17-at-9.58.52-am.png
"Madem Fuat Avni'yim (beyinsizler için not: Tabi ki değilim)" diye twitter hesabından yanıt veren Emre Uslu, şu açıklamayı yaptı;

FUATAVNİ BENMİŞİM

Havuz Takvimi MİT’in sonunda Fuat Avni’yi bulduğunu yazmış. Havuzcularda yalan bol. Bu yüzden habere temkinle yaklaşıyorum. Eğer haber doğruysa Fuat Avni benmişim, yani Emre Uslu.

Haberi okuyunca hem güldüm hem üzüldüm.

Güldüm, çünkü iddia gerçekten gülünç. Bu iddia Yeni Şafak’ın Geziciler İstanbul’un suyunu tüketecek diye yazdığı, musluk lobisi haberinden bile daha komik. Bu iddiayı Havuz’un gazetecileri yazıyordu onları ciddiye almıyordum. Onları beyinsiz piyon liginde gördüğümden hiç ciddiye bile almadım. Ama bu salakça iddiayı vergilerimizle beslediğimiz, ülkeyi korusun diye kurulmuş bir istihbarat teşkilatı dile getiriyorsa bu gülünç iddiaya sadece gülünür…

MİT APTALCA İDDİAYI İLERİ SÜRDÜYSE ENDİŞELENİN

Fuat Avni’nin ben olduğum iddiasına üzüldüm çünkü bunu dile getiren kurum MİT ülkenin hem güvenlik siyasetini belirleyen, hem dış politikasında etkin olan, hem de son dönemdeki cadı avının arkasındaki kurum olarak görülüyor. Bu teşkilatın başındaki kişi bu ülkenin Başbakanı’nın sır küpü. Böylesine önemli bir teşkilatın böylesine, delilsiz ispatsız, saçma sapan, nerden baksan tutarsız nerden baksan aptalca bir iddiayı gerçekten ileri sürdüyse bu ülkenin güvenliğinden ciddi derecede endişe edebilirsiniz…

FUATAVNİ'Yİ BİLE BULAMAYAN İSTİHBARAT TEŞKİLATI

Fuat Avni’nin kim olduğunu bile bulamayan, bir istihbarat teşkilatı, muhtemelen Fuat Avni’yi tespit edemediği için, Erdoğan ve kamuoyuna bir şeyler söyleme gereği hissettiği için, ismimi ortaya atmış olmalı. ‘Fuat Avni’yi bulamadık Emre Uslu versek olur mu abi’ durumu..

Ülkenin en önemli istihbarat teşkilatının beceriksizliğinden dolayı gerçek Fuat Avni’yi bulamadığı için, beceriksizliğini gizlemek için bir gazeteciyi suçlaması sadece üzücü değil içler acısı bir durum…

BEN EMRE USLU'YUM MASKALERİN ARKASINA SIĞINMAM

MİT Fuat Avni’yi bulamamış Emre Uslu’nun boğazına sarılıp Fuat Avni’yim de diye işkence yapacaksa boşuna uğraşmasın. Ben benim, Emre Uslu, tek ve hür. Sadece kendi adımla yazarım. Maskeleri indirmeye çalışırken maskelerin arkasına sığınma alçaklığını kabul edemem.