BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  MAGAZİN

Fuat Güner kaç yaşında sevgilisi İpek İyier ile yaş farkı...

Fuat Güner kimdir, kaç yaşında ve MFÖ'nün üyelerinden Fuat Güner'in sevgilisi İpek İyier kim? Magazin basınında son günlerde Fuat Güner'in kendinden 33 yaş küçük sevgilisi İpek İyier konuşuluyor. 70 yaşında Fuat Güner 37 yaşındaki sevgilisi ile böyle görüntülendi.

Abone ol

Fuat Güner kaç yaşında, aslen nereli soruları kendinden 33 yaş küçük sevgilisi ile görüntülenince merak konusu oldu. MFÖ grubunun üyelerinden olan 70 yaşındaki Fuat Güner 3 yıl önce eşi Hadiye Güner'den boşanmış ve kendisinden 33 yaş küçük İpek İyier ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

MFÖ grubunun üyesi usta müzisyen Fuat Güner, önceki gün Nişantaşı'nda arabasına binerken objektiflere takıldı. Peki İpek İyier kimdir aslen nereli ne iş yapar ? İşte İpek İyier ile ilgili tüm detaylar...

İPEK İYİER KİMDİR: 37 yaşındaki İpek İyier hem müzisyen hem de yapımcı. İyier aynı zamanda piyano çalıyor. Hayatının büyük bölümünü İstanbul ve Bodrum'da geçiriyor.

FUAT GÜNER NE DEMİŞTİ: Menajerliğini yapan İpek İyier’le ilişki yaşadığı için evliliğini bitirdiği öne sürülen sanatçı, daha önce yaptığı açıklamada, “Bu konuda ikimiz de konuşmuyoruz. Konuşacak bir şey yok. Bitti işte, ne söyleyeyim? Bu tür konuşmalar yapmak bize yakışmaz. Eşimden boşandım, mutlu bir beraberliğim var. Mal paylaşımı gibi bir şey de yok. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Bu konu kapanmıştır.'' ifadelerini kullanmıştı.

HEM MENAJERİ HEM ASİSTANI: İpek İyier, aynı zamanda Fuat Güner'in menajerliğini ve asistanlığını yapıyor.