BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37
HABER /  MEDYA

Fuat Avni'nin şok Yılmaz Özdil kehaneti!

Hürriyet'te Yılmaz Özdil şoku devam ederken Fuat Avni dün akşam attığı tweetlerde Yılmaz hem Özdil'in ipinin çekileceğinin ipuçlarını verdi hem de hükümetin medya politikaları için kritik iddialar öne sürdü.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Medyada Doğan Grubu'nda yaşanan Yılmaz Özdil depreminin ardçı şokları sürerken Twitter fenomeni Fuat Avni dün akşam attığı tweetlerde hem Özdil'in ipinin çekileceğinin ipuçlarını verdi hem de olayın perde arkasına dair çarpıcı iddialarda bulundu.

AK PARTİ MEDYADA YENİ BİR "KIYIM LİSTESİ" HAZIRLADI!

Fuat Avni hükümetin medyayı dizayn etmek için yeni bir hamle başlattığını iddia ettiği tweet'lerinde başta Doğan Grubu olmak üzere Ciner, Demirören ve El cezire'nin de hedefte olduğunu yazdı. Hükümetin aleyhinde yayınlar yapan isimlerin yer aldığı bir "kıyım listesi" hazırlandığını iddia eden Fuat Avni "Tiran'ın isteği doğrultusunda Doğan, Ciner, Demirören ve El Cezire'ye atılacakların listesi gitti. 'Atılmazlarsa sizi bitiririz' dediler." diye yazdı. 

FUAT AVNİ DÜN GECE YAZDI ÖZDİL'İN İPİ BU SABAH ÇEKİLDİ!

Fuat Avni'nin gece medya konulu iddialarından sonra bu sabah Hürriyet gazetesi en popüler yazarlarından Yılmaz Özdil'in yazısını yayınlamadı. Özdil'in istifa ettiği, Sözcü ile anlaştığı, Zaman'dan teklif aldığı gibi iddialar ile sarsılan medya dünyası olan biteni anlamaya çalışırken Fuat Avni'nin konuya dair iddiaları sosyal medyada geniş ilgi görüyor.

"ABDULLAH GÜL'Ü ÖN PLANA ÇIKARMAYIN TALİMATI!"

Medyadaki "kıyıma" Yalçın Akdoğan ve MİT'in öncülük ettiğini öne süren Fuat Avni "Gazete, TV ve internet sitelerine 'AKP'de yeni oluşumla ilgili kulis haberi yapmayın?' ve 'Gül'ü ön plana çıkarmayın' talimatı verildi." iddiasında bulundu.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN MEDYA KONULU İDDİALARI:

screen-shot-2014-08-15-at-3.26.15-pm.png

9_tv_960x405_03.jpg