BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Fuat Avni'den yine çılgın iddialar

Sosyal medya üzerinden verdiği bilgiler ile internet fenomeni haline gelen Fuat Avni, çok tartışılacak iddialarda bulundu.

Abone ol

Twitter fenomeni Fut Avni, paralel yapılanmaya yönelik operasyonda tutuklanan emniyetçilerin MİT, PKK, El-Kaide koordinasyonuyla öldürüleceğini iddia etti.

IŞİD İDDİASI

IŞİD'in rehineler için 2 şart koştuğunu, bunlardan birinin çuvalla para olduğunu ve verildiğini belirten @fuatavni hesabı, diğerinin ise içerideki El-Kaide mensuplarının salınması olduğunu ve 6 Ağustos'un beklendiğini söyledi.

@fuatavni hesabı, "Kan donduran kumpasa gelince. İçerdeki emniyetçilerin MİT, PKK, El-Kaide koordinasyonuyla öldürülmesi." iddiasını ortaya attı.

KCK-MİT ORTAK UYUŞTURUCU SİLAH TRAFİĞİ

@fuatavni hesabındaki iddialar şöyle: "Yeni MİT yasası ile birlikte KCK-MİT ortak uyuşturucu ve silah trafiğine kimse bir şey diyemiyor. MİT kimliği tam dokunulmazlık demek.

El-Kaide'ye bağlı gruplar, yıllardır Van merkezli olmak üzere bölgeye yerleşiyor. Fidan ekibi tarafından kendilerine MİT kimliği verildi.

Paralel safsatasından çok önce MİT'çi gazeteciler ve üst düzey MİT'çiler, bölgede engel gördükleri emniyetçileri hedefe koydu.

MİT BÖLGE BAŞKANININ ÖZEL NOTU

MİT Bölge Başkanı, tutuklanan Serdar Bayraktutan'la ilgili Fidan'a gönderdiği özel bilgi notunda 'Bu adamın icabına baktıracağım' diyordu

MİT Müdürü, Vali Aydın Nezih Doğan'ı yanlış bilgilendirmeler sonucu planlarına angaje edince vali, Bayraktutan'a tavır almıştı.

DHKP-C, PKK, El-Kaide, Hizbullah gibi terör gruplarıyla 17 yıl mücadele eden Bayraktutan'ı Van Valisi ilk fırsatta görevden almak istiyordu.

Bayraktutan etkin ve başarılı mücadelesiyle, PKK ve DHKP-C'nin hedef listesinde olduğundan daha önce kendisine koruma verilmek istenmişti

'Benim yüzümden bir tek polisin dahi burnu kanamamalı' diye teklifi geri çeviren Bayraktutan, hükümet çevrelerince kahraman görülürdü.

EL-KAİDE'YE OPERASYON YAPMASI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Bayraktutan, 'Sadece operasyonla değil yumuşak güçle, şefkatle ve ikna yoluyla terör problemi çözülmeli' diye projeler üretiyordu.

Kandırılan evlatların pişman olup 'anne ben geldim' demesi için çırpınıyordu.

Bayraktutan'ın, Van'a geldiğinde IŞİD ve El-Kaide arasındaki bağı fark edip El-Kaide'ye operasyon yapması bardağı taşıran son damla oldu.

MİT Başkanı'nın amacı ve yönlendirmesi sonucu operasyon sabahı Bayraktutan görevden alındı. Dar oligarklar, terörden yana tavır almıştı.

Operasyon, EGM üst yöneticileri ve İDB Egin Dinç'in onayıyla yapıldı. IŞİD, El-Kaide, MİT, İHH, AKP bağlantılarının ortaya çıkması şok etti.

Operasyon olunca Başbakanlık ve MİT teyakkuza geçti. Tedirginlik ve korku hakimdi. Atalay 'sonumuzu getirecekler' demişti. Vali arandı.

MİT Başkanı ve Vali Doğan, operasyonu engellemek için operasyon düzenleyen ekibin görevden alınması talimatını uyguladılar.

IŞİD BAĞLANTILI OPERASYON YAPAN MÜDÜR VE POLİSLER GÖREVDEN ALINDI

IŞİD bağlantılı operasyon yaptılar diye önce terör ve istihbarat müdürleri sonra kademeli olarak polisler görevden alındı.

Operasyonda El-Kaide lideri Zevahiri bağlantılı Ortadoğu'nun 2. ismi İbrahim Şen, IŞİD'in Türkiye sorumlusu Halis Bayancuk tutuklanmıştı.

Ayrıca İbrahim Şen ve kardeşi Abdulkadir Şen'in Afganistan-Suriye-Somali-Irak terör hücreleriyle bağlantıları deşifre edildi.

ABD ve AB, İ. Şen ve kardeşini Essebab örgütüne insani yardım kılıfıyla mühimmat yardımı yaparken yakalamış, terörist listesine almıştı.

El-Kaide mensupları Türkiye'den Suriye'ye geçişte sorun olunca İ. Şen'in, İHH içindeki tanıdıkları devreye giriyor problem çözülüyordu.

MİT ve AKP, İ. Şen'i kullandığını zannederken IŞİD'in Musul'da 49 kişiyi rehin alması, Şen'in MİT'i kullandığını ortaya çıkardı.

EL-KAİDE MENSUPLARININ SALINMASI İÇİN 6 AĞUSTOS BEKLENİYOR

Bayraktutan, El-Kaide operasyonuyla bu şifreleri çözmüştü. Van'dan Muş'a gönderildi ve 22 Temmuz'da gözaltına alınıp tutuklandı.

MİT Başkanı ve El-Kaideciler, yeni atanan hakim ve savcılarla Bayraktutan'ı tutuklattı. Sıra içerdeki El-Kaidecileri çıkarmak.

Kan donduran kumpasa gelince. İçerdeki emniyetçilerin MİT, PKK, El-Kaide koordinasyonuyla öldürülmesi.

Metris'e teröristlerin içine bilinçli gönderilen bu emniyet mensuplarının kılına zarar gelirse BB-Fidan ve Ala bunun tek sorumlusudur.

IŞİD rehineler için 2 şart koşmuştu. Biri çuvalla paraydı ki verildi. Diğeri içerdeki El-Kaide mensuplarının salınması. 6 Ağustos bekleniyor."