BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.438,79
HABER /  MEDYA

Fuat Avni'den Efkan Ala iddiası!

Fuat Avni, Efkan Ala'nın peşini bırakmıyor. Avni bu kez de Ala'nın tutuklanan 8 polis için usulsüz bir emir verdiğini iddia etti.

Abone ol

Fuat Avni'nin 22 Temmuz bombaları sürüyor! Son olarak mahkemece hakkında tutukluluk kararı verilen 8 polis için ilginç bir iddiada bulunan Fuat Avni, polis memurlarının Efkan Ala'nın emriyle usulsüz biçimde Paşakapı yerine Metris'e gönderildiğini iddia etti. Avni'ye göre Ala, cezaevine mücadele ettikleri teröristlerin yattığı yere götürüldü.

Fuat Avni İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın kabusu olmaya devam ediyor. Fuat Avni bu kez de 22 Temmuz operasyonu sonunda tutuklanan 8 polis memuru için yeni bir iddia ortaya attı. İçişleri Bakanı Efkan Ala ile bir kaç bürokrat arasında geçtiğini iddia ettiği görüşmeyi aktaran Fuat Avni, tutuklanan polis memurlarının usulsüz biçimde Metris'e gönderildiğini yazdı.

BU KADARI DA OLMAZ!

Fuat Avni'nin iddiasına göre Efkan Ala, tutuklanan polislerin memurların kaldığı Paşakapı Cezaevi'ne gönderilirken devreye girdi ve Metris Cezaevi'ne gönderilerek tek kişilik hücrelere konulmalarını istedi.

Bunun üzerine Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Belviranlı'nın talimatıyla cezaevi değişti. Yetkililerin zanlıların terör suçu işlemediğini söylemelerine rağmen bu konuda talimat yinelendi ve 8 tutuklu Metris '1-T' tipi' kapalı cezaevine mücadele ettikleri teröristlerin yattığı yere götürüldü. 

7413.jpg