BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  GÜNCEL

Fuat Avni bombası: Cemaati seks skandalıyla bitirecekler!

Fuat Avni cemaatteki "abi" ve "ablalar" arasında ahlaksız ilişkiler olduğu yönünde bir algı operasyonu yapılacağını iddia etti...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Twitter fenomeni Fuat Avni hükümetin cemaate karşı yeni bir plan hazırladığını öne sürdü.

CEMAATİN ABİ VE ABLALARI ARASINDA UYGUNSUZ İLİŞKİ PLANI!

Cemaatteki "abi" ve "ablalar" arasında ahlaksız ilişkiler olduğu yönünde bir algı operasyonu yapılacağını iddia eden Fuat Avni, "KÇG’nin operasyon ekibiyle, algı ekibi iki koldan çalışma yürütüyor. Operasyon ekibi Ala-Fidan’ın, algı ekibi Varank’ın kontrolünde." dedi.

"Plana göre ‘Abi ve ablalar biraraya gelip ahlaksızlık yapıyor, asıl Mut’a Nikahı bunlar arasında yaygın’ denerek algı çalışması yapılacak"
diyen Fuat Avni, cemaatin ahlaksızlıkla suçlanacağı bir hazırlık yapıldığını yazdı.

İşte Fuat Avni’nin Twitter hesabından yaptığı o açıklamalar;

-Operasyon ekibi, polisini ve vatandaşını örgütün kucağına bırakmakta tereddüt etmezken algı ekibi de ‘abi-ablalar’ üzerine plan yapıyor.

-Sosyal Medya’da ardından Havuz Medyası’nda uygulamaya koyacağı plana göre Cemaat mensuplarına ahlaksızlık isnat edilecek.

- Plana göre ‘Abi ve ablalar biraraya gelip ahlaksızlık yapıyor, asıl Mut’a Nikahı bunlar arasında yaygın’ denerek algı çalışması yapılacak

- ‘Cemaat, Muta’ya karşı değil mi?’ çıkışına ‘MİT bunları tespit etmişti, ahlaksızlıklarını örtmek için böyle davrandılar’ diyecekler.