BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  GÜNCEL

FSM'de korkunç kaza! Trafik felç oldu

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki kaza trafiği felç etti. TEM'de aşırı yoğunluk var. TEM ve FSM'den son bilgiler...

Abone ol

İstanbullulara kötü haber: Akşam trafik çok yoğun olacak.

FSM Köprüsü'nde devrilen kamyon nedeniyle tüm şeritler kapatıldı, trafik durdu. İDO ise, yaşanan kaza nedeniyle oluşan trafiği hafifletebilmek için Sirkeci-Harem hattında çalışan gemi sayısını 4'ten 6'ya çıkardı. Saat 17:10 itibariyle ise şeritler açıldı ve araç akışı başladı. Ancak kısa bir süre sonra köprü yine kapandı, TEM Otoyolu'nda insanların yürüdüğü görüldü.

KAZANASMAZ: AKŞAM TRAFİĞİ ÇOK YOĞUN OLACAK

Kötü haberi İstanbulluların trafikteki can kulağı Murat Kazanasmaz Twitter'dan verdi. Kazanasmaz, FSM Anadolu - Avrupa geçisişinde kamyon devrildiğini ve tüm şeritlerin kapatıldığını söyledi. İki yönde de ulaşımın sağlanamadığını, karşı taraftaki sürücülerin de kazayı izlediklerini belirten Kazanasmaz "Boğaziçi Köprüsü'nü kullanın. Akşam trafiği çok yoğun olacak" uyarısında bulundu.

TKM: İKİ ŞERİT AÇILDI

Trafik kontrol merkezi yetkilileri kaza nedeniyle trafiğin durma noktasına geldiğini söylerken, iki şeritten trafiğe izin verildiğini söyledi.

Şu anda halen kazaya müdahale ediliyor, henüz kaza kaldırılmadı.

İDO'DAN EK SEFER

Öte yandan köprüde meydana gelen kaza nedeniyle İDO, bu akşam için Sirkeci-Harem hattında çalışan gemi sayısını 4'ten 6'ya çıkardı. İDO bu şekilde akşam iş çıkışı oluşacak trafiği deniz you ile rahatlatmayı hedefliyor. Gemiler trafik yoğunluğuna göre gece yarısına kadar hizmet verebilecek.

23537101.jpg

FSM