BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.324,78
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Fransız şarkıcı Zaz'a yoğun ilgi biletler tükendi

Fransız müziğinin dünyaca ünlü ismi Zaz, 28 Temmuz Salı akşamı Turkcell Yıldızlı Geceler'de sahne alacak. Zaz konserinin biletleri ise tükendi.

Abone ol

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği  Turkcell Yıldızlı Geceler’in 28 Temmuz’da açılışını dünyaca ünlü Fransız Şarkıcı Zaz’la yapacak.

Zaz'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda vereceği konserin biletleri günler öncesinden tükendi.

28 Temmuz’da Turkcell Yıldızlı Geceler etkinliği kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek olan dünyaca ünlü Fransız Şarkıcı Zaz’a İstanbullular yoğun ilgi gösterdi.

“Edith Piaf’ın tahtına aday gösterilen, ülkesinde ve Avrupa’da En Beğenilen Fransız Şarkıcı unvanına sahip olan ve 3 yıl aradan sonra tekrar İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Fransız yıldızın, konser biletleri günler öncesinden tükendi.

“Je Veux” adlı şarkısıyla uzun süre müzik listelerinde ilk sırada kalmayı başaran Zaz, 2014 yılında çıkardığı son albümü “Paris” ve sevilen şarkılarından oluşan bir repertuar ile Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde, unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

ekran-resmi-2015-07-24-12.58.10.png

• Turkcell Platinum müşterilerine tüm biletlerde %40 indirim ayrıcalığı Platinum Uygulaması’nda.
• Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine Cuma Candır’dan %50 indirim!
• Gnctrkcll üyelerine 1 alana 1 bedava! Arkadaşınla birlikte konser keyfi seni bekliyor. Detaylar gnctrkcll mobil uygulama’da.
• Turkcell Müzik || Turkcell Müzik’te oluşturulacak olan özel bir bölümde, Yıldızlı Geceler boyunca Açıkhava’da sahne alacak sanatçıların en sevilen şarkıları Turkcell Müzik farkıyla kullanıcıları tarafından takip edilebilecek.
Tüm Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri Biletix’te!

www.turkcellyildizligeceler.com
http://turkcellmuzik.turkcell.com.tr