BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Fransız şarkıcı Zaz İstanbul'u salladı

Turkcell Yıldızlı Geceler'in açılış konseri için İstanbul'a gelen Fransız şarkıcı Zaz, müzik ziyafeti yaşattı.

Abone ol

Yaz aylarının en çok ses getiren müzik etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, unutulmayacak bir gece ile kapılarını açtı.

Organizasyonunu Pera Event'in üstlendiği müzik şöleni, etkinliğin açılış konserini veren dünyaca ünlü Fransız Şarkıcı Zaz'ın da katıldığı bir tanıtım kokteyli ile başladı.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı,  kokteyle katılan basın mensuplarıyla tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

"Edith Piaf'ın tahtına aday gösterilen" ünlü yıldız, Türkiye'de olmaktan ve İstanbullu müzikseverlerle buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. ekran-resmi-2015-07-29-10.17.14.png

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyarosu'ndaki muhteşem geceye konser öncesindeki mapping gösterisi damgasını vurdu.

HARBİYE'DEN ZAZ GEÇTİ

Gösterinin ardından sahne alan Fransız Şarkıcı, Harbiye'yi hınca hınç dolduran İstanbullu müzikseverlere tam bir müzik ziyafeti sundu. Konserine tüm izleyicileri selamlayarak başlayan Zaz, 2014 yılında çıkardığı son albümü "Paris" te yer alan ve sevilen tüm şarkılarını seslendirdi.

TÜRKÇE KONUŞUP SOSYAL MESAJLAR VERDİ

Şarkı aralarında eline aldığı kağıttan Türkçe metinler okuyan Zaz, hem şarkılarının hikayesini hem de sosyal projelerinin detaylarını izleyenlere Türkçe anlattı. Türkçe konuşan Zaz, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. 

ekran-resmi-2015-07-29-10.19.17.png 

Zaz