BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.513,67
HABER /  GÜNCEL

Fransa'dan son dakika saldırı haberi! Ölü ve yaralılar var

FRANSA 'nın Marsilya kentinden son dakika saldırı haberi geldi. Marsilya'dan gelen sondakikaya göre bir araç otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasına daldı. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu belirtliliyor. Bölgedeki tüm yollar kapatıldı.

Abone ol

Fransa'nın Marsilya kentinde bir aracın kalabalığa girdiği iddia ediliyor. Polis eski liman çevresini boşalttı. Olayın kaza mı yoksa saldırı mı olduğu araştırılıyor.

Marsilya'da bir araç otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasına daldı. Fransız polisi olayda en az bir kişinin öldüğünü çok sayıda kişi yaralandığını bildirdi.

BÖLGEDEKİ TÜM YOLLAR KAPATILDI

Fransız medyası ölen kişinin 42 yaşında bir kadın olduğunu aktardı. Bölgedeki tüm yollar kapatılırken polis ekipleri şüpheli bir aracı durdurarak sürücüsünü gözaltına aldı.

Fransa'nın Marsilya kentinde saldırı olay yerinden görüntüler

Fransız La Provence haber sitesine konuşan görgü tanıkları, olayın Renault Master model bir minibüsle gerçekleştirildiğini öne sürdü. 

POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE 

Olay yerinde polis ekipleri sevk edildi. Askerler de bölgeyi olası bir saldırı ihtimaline karşı kuşattı. Polis, olayın terör eylemi olup olmadığı olmadığıyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Reuters'e bilgi veren Fransız polisinden bir kaynak aracın Marsilya'daki iki otobüs durağında bekleyen yayaların arasında daldığını belirtti.

Olayda 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Aracın sürücüsünün olay yerinde gözaltına alındığını kaydeden kaynak, "Şu aşamada henüz bu kişinin amacı hakkında bilgimiz yok" dedi.

İSPANYA'DA SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

17 Ağustos'da İspanya'nın Barcelona kentinde DEAŞ'ın terör saldırısında bir araç caddede yürüyen kalabalığın arasına dalmıştı.