BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  DÜNYA

FOX'un Ebru Gündeş haberi tam bomba!

Atılır da bu kadar mı atılır! İlahi FOX TV... 22 önce çekilen bant kaydını operasyon sonrası sanınca Ebru Gündeş için hayali haber yaptılar.

Abone ol

(ÖZEL İÇERİK) - Rüşvet ve yolsuzluk skandalının magazinel alt başlıklarından olan Ebru Gündeş ve O Ses Türkiye tartışması Fox TV'yi açık ofsayta düşürdü. İsmail Küçükkaya'nın hazırladığı "Çalar Saat'te yayınlanan VTR, FOX'un habercilik kariyerine ince bir çizik attı.

OPERASYONDAN ÖNCE ÇEKİLEN PROGRAMI
YENİ SANDILAR!


Yolsuzluk operasyonunda kilit isim olan Reza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş, jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde boy gösterdi. Ancak programın operasyondan sonra kaydedildiğini zanneden FOX TV hazırladığı VTR ile komik duruma düştü. Çünkü Gündeş'in boy gösterdiği program FOX'un zannetiğinin aksine operasyondan günler önce kameraya kaydedilmişti.

GÖZLERİ DOLMUŞ, SESİ TİTREMİŞ,
KELİMELER DÜĞÜMLENMİŞ!


22 gün önce çekilen programın operasyondan sonra çekildiğini düşünen Fox TV ekibi Ebru Gündeş'in eşinin tutuklanmasından dolayı yaşadığı hayali "acıyı" köpürte köpürte ekrana taşıdı.

"Gündeş üzüntüsünü saklayamadı" "sesi titredi" gibi KJ'lerin yer aldığı haber Gündeş'in henüz gerçekleşmemiş acısını konu alarak bir ilke imza attı. Gündeş'in henüz operasyon başlamamış ve eşi gözaltına alınmamışken kaydedilmiş programda nasıl acı çektiğini gözler önüne seren(!) FOX TV sosyal medyada da alay konusu olmaktan kurtulamadı.

İŞTE FOX'TAKİ AKILLARA ZİYAN VTR: