BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Fox Tv Kaybolan Çiçekler Abdullah Saygı DNA testi sonucu

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Abdullah Saygı ailesini arıyor. Camiye bırakılan ve daha sonra evlatlık alınan Abdullah Saygı DNA testi sonucu ne oldu? Abdullah Saygı gerçek ailesine bugün kavuşacak mı?

17 yaşında evlatlık olduğunu öğrenen ve öz ailesini aramaya başlayan Abdullah Saygı bugün DNA testi sonucunu alacak. Heyecanlı bekleyişin devam ettiği Abdullah Saygı bugün DNA testi sonucu ne olacak?

Dün yapılan DNA testi sonucunda Çilem sarı 18 yıl sonra babasına kavuştu. Bugün ise herkes Abdullah'ın test sonuçlarını merakla bekledi. Abdullah annesinin kim olduğunu merak ediyor. Hem kendisine bakan annesiyle hem de biyolojik ailesiyle sonuçları bekleyen Abdullah çok heyecanlı. Aysel Kale'nin heyecanlı bekleyişi de devam ediyor. Çünkü Aysel Kale oğlunun Abdullah olduğunu düşünüyor.

ABDULLAH'IN İKİZİ NEVRUZ CANLI YAYINDA Abdullah'ın ikizi olduğu düşünülen Nevruz bugün canlı yayına katıldı. 10 günlük bebeği olan Nevruz ile Abdullah'ın birbirine olan benzerliği de dikkatleri üzerine çekti. Nevruz canlı yayında yaptığı açıklamada Abdullah'ın ikizi olmasını istediğini dile getirdi.

ABDULLAH SAYGI NEDEN KAYIP? Doktorlar tarafından ikiz çocukları olduğunu söylenen ve doğum yaptığı sırada iki çocuk dünyaya getiren Aysel Kale'nin hikayesi ise çok başka. Parası olmadığı için Nevruz'u alıp kaçan Aysel Kale'nin çocuğu daha sonra camide bulunuyor.

DNA TESTİ SONUCU AÇIKLANDI DNA testi sonucu açıklandığı zaman ise büyük bir şok yaşandı. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Aysel Kaya oğlunun Abdullah olmadığını öğrendi. Abdullah ise yaşadığı şok ile konuşamadı.

Sitene Ekle