BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Flaş gelişme! Suudi Konsolosun evinde arama yapılacak...

Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili bugün Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosu'nun evinde arama yapacak BM ise Suudi diplomatların dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

Abone ol

Kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili peş peşe flaş gelişmeler yaşanıyor. Dün konsoloslukta yapılan incelemenin ardından ekipler bugün Suudi Başkonsolosun konutunda da arama yapacak. Birleşmiş Milletler ise son dakika açıklamasında, Kaşıkçı olayının aydınlatılması için Suudi Arabistan Başkonsolosu ve konsolosluk çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

KONSOLOS KONUTU DA ARANACAK... Cemal Kaşıkçı için Suudi Arabistan Konsolosluğu içinde inceleme dün gece geç saatlerde tamamlandı. 9,5 saat süren incelemelerin ardından Türk ve Suudi ekipler konsolosluktan ayrılmıştı. Ekiplerin bugün de Suudi Arabistan Başkonsolosu'nun kullandığı konutta arama yapacak.

"SORGUDA YANLIŞLIKLA ÖLDÜRÜLDÜ"... CNN dün gece yarısı Suudi Arabistan’ın Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili olarak “elçilikte sorgulama sırasında öldüğünü kabul edecekleri yönünde bir rapor hazırladığı” haberini vermişti. Buna göre Suudi yetkililer, Cemal Kaşıkçı'nın ölümünü yanlış giden bir sorgu sonucu olduğunu kabul edecek.

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü kabul edecek!