BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  DÜNYA

Fırıldak Ailesi yetişkinler için geliyor!

Türkiye'nin yetişkinler için yapılan ilk çizgi dizisi Fırıldak Ailesi'nin ilk tanıtım fragmanı Star TV'de yayınlanmaya başladı.

Abone ol

Star TVde yayınlanacak olan dizide Baba Sabri ve anne Yıldız Fırıldak'ın 3 çocukları ve anneanne Dürdane'yi ilk kez hareketli olarak ve sesleriyle birlikte izleme şansı yakaladık.

SESLENDİRME ÜNLÜ İSİMLERDEN

Ekranın bu yeni karakterlerini usta isimler seslendiriyor. Demet Akbağ anne Yıldız'a, Bülent Kayabaş baba Sabri'ye ses veriyor. Oya Küçümen ve Tülay Bursa da diğer ünlü sesler...

YAKINDA STAR EKRANLARINDA

Ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu'nun çizgileriyle hayat verdiği Grafi2000 Prodüksiyon yapımı Fırıldak Ailesi'nin senaryo yazarlığı ve proje dramaturgisini Coşkun Irmak yapıyor.

Her hafta 25 dakika olarak ekrana gelecek Fırıldak Ailesi, küçük çıkarlar elde etmek için herşeyi yapabilen, orta sınıf bir ailenin hikayesini anlatıyor. Deyim yerindeyse; "Dünya dursa da onlar döner" sözünün yaşayan örneği oluyorlar.

Sürekli başını belaya sokan Baba Sabri ve denge unsuru Anne Yıldız Fırıldak'ın 3 çocukları var. Aklı havada, haylaz oğulları Zeki, hayalperest kızları Afet ve daha yeni yeni konuşmaya başlayan bebek Tosun... Dizide evin gizli otoritesi ise anneanne Dürdane.