BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51

Fırat Delibaş, Gerçeği Yazıyor Bilmeyenler Baksın

Diyarbakırlı Fırat Delibaş, medya üzerinden yaşanan olayı hakkında gerçeği siz değerli konuklarımıza sunuyoruz.

Sevgili okurlar, İnternethaber'e hoşgeldiniz. Bilindiği gibi Gerçeği yansıtan bir türk medyası bulunmuyor. Delibaş operasyonuyla ilgili aşağıda yer aldığı gibi gerçeği Fırat abenin ağzından yazdığı gibi yazıyoruz.

Arkadaşlar önemli birkaç şey söyleyecem ve belki de bir daha burdan size yazma imkanım olmayacak. Size anlatacaklarımda bir tek kelime dahi yalan konuşursam dünyanın en yaramaz insanıyım. Anlatacağım şeylerden haberdar olan arkadaşlar vardır, haberi olmayan arkadaşlar da bilsinler ki yine ilgimin olmadığı birtakım şeylerden dolayı başım belada 🙂 🙂 Dün gerek internet sitelerinde, gerekse görsel medyada yine hakkımda asılsız haberler yer almıştır. Şimdi bu iddialara tek tek açıklık getirecem. Ben bazı suçlamalardan haberdardım, bazılarını ise internet sitelerindeki haberlerden öğrendim. Şimdi sizi aşağıda suçlandığım konular hakkında bilgilendirecem:


Yaklaşık 15 gün önce bazı adreslere operasyon yapılıp 27 kişi gözaltına alınmış, bunlardan17’si serbest bırakılmış, 10 kişi ise tutuklanmıştır. Bu 10 kişi; TEHDİT, RÜŞVET VERME, İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA, SUÇ UYDURMA, ÖRGÜTSEL DOKÜMAN BULUNDURMAK suçlarından dolayı tutuklanmıştır. Sırasıyla sizlere bu suçlamalarla ilgili tutuklananlar ve olaylar hakkında bilgi verecem. Bu tutuklanan 10 kişi kesinlikle benim adamım değildir. Yaklaşık 3 veya 4 yıl önce savcılığa verdiğim dilekçede arkadaşlık yaptığım kişilerin isimlerini tek tek belirterek, bu kişilerin yapacağı olaylardan sorumlu olduğumu ancak bu isimler dışında herhangi birilerinin yapacağı hiçbir olayın beni ilgilendirmeyeceğini belirtmiştim. Şuan tutuklanan 10 kişi arasında savcılığa verdiğim dilekçedeki hiçbir arkadaşım bulunmamaktadır.


1-TEHDİT: Bildiğim kadarıyla şuanda gözaltına alınıp tutuklanan HAYRİ YÜCE adındaki kişi (hayatım boyunca 2 defa gördüğüm), ERCAN TUNCA adındaki tanıdığımın teyzesinin oğludur ve aynı zamanda tekstille uğraşan bir iş adamıdır. Öğrendiğim kadarıyla bundan yaklaşık 3 yıl önce Hayri Yüce bir mekanda kumar oynarken, mekan sahibiyle tartışıyor ve bu tartışma sonrası Hayri Yüce olayı teyzesinin oğlu Ercan Tunca’ya söylüyor. Ercan Tunca da tanıdığı birkaç arkadaşına (Yılmaz, Siraç) haber veriyor. Biri taksici, biri de taksici Yılmaz’ın arkadaşı olan bukişiler mekana gidiyorlar ve olay büyümeden tatlıya bağlanıp barışıyorlar. Bu olay Ercan Tunca’nın telefonu dinlemede olduğu için polis tarafından dosya haline getiriliyor. Örgütsel anlamda Ercan’la hiçbir bağlantımız söz konusu olamaz. Kaldı ki Ercan suça karışacak bir insan da değildir. Kendisi esnaftır, bunu dünya alem biliyor. Ercan’la örgütsel anlamda bir birlikteliğimiz olsa direkt beni veya yakınımdaki arkadaşlarımı arayıp yardım isterdi. Bu olayın ben şimdi neresindeyim? Bu olayın benimle bir ilgisi varsa ben dünyanın en yaramaz insanıyım. Ercan ve Hayri bu olaydan dolayı tutuklanmış ve bir şekilde bana bulaştırılmaya çalışılıyor. (2012 yılından beri teknik takipteymişim, üzerime atılan suçlamalardan biri bu olay)


2-RÜŞVET VERME: Bundan yaklaşık 3 yıl önce arkadaşım Bayram Demirkıran motorize ekipler tarafından üzerinde silah bulundurduğu için gözaltına alınıyor. Gözaltına alındıktan sonra, Bayram arkadaşlarından birini arayıp “silah yakalattım üzerimde 3000 lira var, 2000 lira daha lazım gönderin bana” demiş, arkadaşlar da Bayram’a 2000 lira götürüp vermişler. Bayram’ın bu parayı istemesinin sebebi mahkemeye çıkarsa yasa gereği 5000 lira olan para cezasını ödeyip serbest kalmak. (Bayram’ın bize anlatımı bu yönde) Bu telefon görüşmesi de telefon dinlemesine takılıyor ve silahı yakalayan polis memurunu 4 YIL SONRA ve URFA’da görev yerinden alıp gözaltına alıyorlar. Söylenene göre bu polis gözaltına alındığında evinde örgütsel bişeyler çıkmış. Hal böyleyken sanki bizlerden örgütsel dökümanlar yakalanmış havası yaratılmış. Devletin polisinde bunlar çıkıyorsa bunu bana mı mal edeceksiniz? 3. tutuklanan kişi bu polis memuru ve örgütsel doküman dedikleri de bu polis memurunun evinden çıkanlar. Şimdi siz benim yerimde olsanız güler misiniz ağlar mısınız? Benim suçum ne şimdi? Bu olaydan dolayı hem rüşvet hem örgütsel doküman bulundurmakla suçlanıyorum.


3-İhaleye Fesat Karıştırma: Herkesçe tanınan ve bilinen, suç örgütü olmayacak kadar çok iyi ve ihtiyacı olmayan AHMET ORAN adındaki tanıdığım. Zaman zaman hal hatır sormak için telefonla kendisiyle görüşmüşlüğüm olmuştur. Takipte olduğumuz için Ahmet’in telefonunu da dinlemeye alıyorlar. Ahmet bundan 2 yıl önce Diyarbakır’da cezaevinin yanına yapılacak ek bina için ihaleye giriyor ve orda her ne olmuşsa bilmiyorum, bilmediğim bir konuya yorum yapamam ama bildiğim bir şey var biz yapılan bu ihalenin hiçbir aşamasında bulunmadım. Bulunduysam dünyanın en şerefsiz insanıyım. Ahmet ORAN Diyarbakır’ın önde gelen ailelerinden birinin oğludur. Kendisiyle görüşmüşlüğümüz vardır doğrudur. Ancak suç teşkil edecek hiçbir olayda bir arada bulunmadım, bulunmam da. Ahmet Oran’ı herkes tanır ve bilir. Araştırılsın devlete en az 10 trilyon vergi vermişlerdir. Bunu söylememin nedeni Ahmet’in ne bir örgütsel yapıya ne de bize ihtiyacı yoktur. Tutuklanan 4. kişi de Ahmet Oran’dır ve anlattığım gibi ben bu ihalenin hiçbir aşamasında bulunmadım.


4-Uyuşturucu: Diyarbakır’dan yine tanıdığım Veysi Bademkıran adındaki şahsı gözaltına almışlar. Ben bu kişiyle ticaret anlamında herhangi bir işe girişmişsem dünyanın en şerefsiz insanıyım. Veysi Bademkıran da uyuşturucu satıcısı filan değildir, en fazla esrar içicisi olabilir. Bunu tüm Diyarbakır biliyor. Uyuşturucu diye suçlandığımız konu bu olsa gerek. Bizimle kim telefonla görüşmüşse takibe alınıp suç yaratılmak istenmiş. Tutuklanan 5. kişi de Veysi Bademkıran’dır.


Not olarak kısa bir şey ekleyecem; Bütün Narkotik ekiplerinin de bildiği üzere bizim ne uyuşturucuyla ne de buna benzer bir işle uğraşmamız söz konusu değildir. Bundan 4 yıl önce Beyoğlu ve civarında ne kadar Bonzai, eroin satıcısı varsa hepsiyle konuşup “bir daha bu civarda kimsenin bu gibi şeyler satmayacağı” şeklinde uyarı yaptığımız tüm emniyetçe bilinmektedir. 4 yıldır Allahın bir kulu buna benzer hiçbir şey satamamaktadır (3 aydır Beyoğluna gitmiyorum bu zaman diliminde satılıp satılmadığını bilemem) Ben böyle mücadele etmişken UYUŞTURUCU konusunda suçlanmama gülüp geçiyorum. Yalanım varsa açıp istatiklere baksınlar, o zaman son 4 yılda bonzai veya eroinden kaç kişinin yakalandığı veya öldüğü görülecektir. Verdiğim bu mücadeleyi tüm Beyoğlu biliyor.


5-Suç Uydurma: Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Tutuklananlar arasında 6. kişi ise Avukat Cihan Tokat’tır. Yaptığı bir şey varsa kendisini ilgilendiren bir konu. Şimdiye kadar kendisiyle suç teşkil edecek bir birlikteliğim olmamıştır, olamaz da.


6-Örgütsel Doküman Bulundurma: Yukarıda anlattığım gibi devletin polisinde bu dökümanlar yakalanmış, banane bundan. İçeriği bilmeyen de, internette sitesindeki haberleri okuyunca sanki öyle bir oluşum içinde olduğumuzu zannedecek.


Bunlar dışında tutuklanan bir diğer isim ise Şükrü Okuşlu adındaki müteahhitlik yapan bir arkadaş. Ne için tutuklandığını bilmiyorum, benimle ilgili şikayetçi olup olmadığını da bilmiyorum. Ben kendimden eminim. 5 yıldır takip ediliyorum. Onun bunun yapmış olduğu bir suç varsa da beni bağlamaz. Suçlandığım ve haberdar olduğum konular bunlar. Bunlar dışında suçlandığım bişey olup olmadığını bilmiyorum. Ben kendimden eminim. Bütün emniyette suç işlemediğimi çok iyi biliyor. 5 yıldır takip edilmem suç işlemediğimin kanıtıdır.


Arkadaşlar şimdilik yazacaklarım bundan ibaret. Zamanı olan arkadaşlar haber yapan internet sitelerine bu yazdıklarımı yollasınlar. Yine şerefsizce başlıklar atıp konu hakkında bilgisi olmayanları yanıltmasınlar. Konular yazdıklarımdan ibaret. Tutuklanan 10 kişi kesinlikle benim adamım, çete üyelerim filan değiller.


Hayatım boyunca ilk defa firar gezecem gerçi gezmesini de beceremem bugün yarın alınırım sanırım 🙂 🙂 🙂

Kendinize çok iyi bakın, İYİ GÜNLER..

🙁 sende kendine iyi bak fırat abe cani gönülden seviyorum kahvene gelmiştim 4 çay bi türk kahvesi içmiştim.. hakkını helal et ellerinden öpüyorum..

Haxored BiSMiLLi R.U..