yada yutturmaya çalışmış.
Kaç gün bu ülkede kalmış da dünyaya Türkiye hakkında böyle yalan yanlış şeyleri yutturmaya çalışıyor.
Buna hakkı yok ancak itiraz eden de yok.anlaşılan.adında ali var diye bu adamı Müslüman yapmaz ajan olabileceğini de saklamaz.
Bir ke bu adama şunu sormak lazım madem bu günkü ekonomik tablo atatürkün başarısı.
Bu başarı özal öncesi niye ortada hiç yoktu.
bu zat özal öncesi türkiyeyi hiç görmüş mü.
çamur, lağım ,ve gecekondu deryası.elektirik ve su şebekesi neredeyse hiç olmayan.
başkent Ankara da bile bazı semtlerin yol kenarlarından resmen lağım akardı.
Bu anlattıklarım tablonun çok çok küçük bir kısmı.gelelim ekonomiye devletin kurmuş ve işletmekte olduğu sayısız fabrikalar vardı.
bu abd ve avrupada yoktur.bunu biliyor mu bu Ayaan Hirsi Ali denen zat.
İşte bu fabrikalara siyasi partiler tarafından çalışacak eleman değil torpille oy potansiyeli olan zatlar doldurulurdu.
dahası bu fabrikalar korkunç boyutlarda zarar eder bu zarar da sürekli hazineden karşılanırdı.
Peki hazine nereden buluyor derse bu Ayaan Hirsi Ali zat.
para basarak ve özel sektörde ölesiye gerçek çalışanların vergilerinden karşılanırdı.
kısaca türkiyeyi ilerlemiş bir ülke olarak görüyor ve bunu da atatürke bağlama gafletinde bulunuyorsunuz.
peki Japonya yı saymıyoruz kore ,Tayvan,Malezya,gibi birsürü ülkeler de mi Atatürk sayesinde bizi kat be kat geçmişler.
hayır Atatürk askeri bir deha olabilir.
fakat ülkede kurmuş olduğu sizin demokrasi gibi gördüğünüz ancak sürekli demokrasiye müdahale etmekten kendini alamayan yarı cunta rejimi sayesinde ülke bugün kore den kat be kat daha geri durumdadır.
yine de bir şeyler yapılmış ve sizin yazınıza konu olabilmişse bu binbir türlü güçlükle ayakta kalabile özal ın anap ı ve akp tarafından yapılmıştır.
ancak bu iki hükümet de halk tarafından seçilmiş olmalarına rağmen senin dediğin o Atatürk ün kurmuş olduğu sistemin duvarlarına rağmen meydana getirilmiştir.
sen nerede yaşıyorsun .ve ne kadar bilgi sahibisin de dünyaya bilgi satmaya kalkışıyorsun.


































































