BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  MAGAZİN

Filiz Akın: Meğer Oya'yı ne çok seviyormuşum!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın yaşama veda eden oyuncu Oya Aydoğan'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Akın; ''Kendisiyle yakın bir arkadaşlığımız yoktu ama, meğerse ne kadar çok seviyormuşum'' dedi.

Abone ol

Türk Sineması’nın Zarafet Kraliçesi Filiz Akın, 4500 fotoğrafından oluşan serginin açılışını, Kale Outlet Center’in ev sahipliğinde, hayranlarının yoğun katılımıyla birlikte gerçekleştirdi.

Sergi açılışını yaptıktan sonra, konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Akın, kaybettiğimiz sanatçı Oya Aydoğan’ı anarak konuşmasına başladı.

MEĞER OYA'YI NE ÇOK SEVİYORMUŞUM

‘’Bugün  buruk  bir  gün. Sabah Oya Aydoğan’ın  durumunu  öğrendim ve vefatına  çok üzüldüm. Kendisiyle yakın bir arkadaşlığımız yoktu ama, meğerse  ne kadar  çok  seviyormuşum. Biraz  duyguluyum, kusura  bakmayın. Çok  büyük  bir  neşe  içinde  olamıyorum.’’ diyerek üzüntüsünü dile  getirdi.

ÇOK ETKİLENDİM

Kendisi için hazırlanan dev sergide Kale Outlet Center’a çok teşekkür eden sanatçı, ‘’Çok etkilendim, nasıl  teşekkür  edeceğimi  bilemiyorum.’’ dedi. Sergi gelirinin bağışlanacağı ‘’Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği’’nden bir çocukla sohbet eden Akın ayrıca; dernek için yapılacak bir etkinlikte tekrar buluşacaklarının sözünü verdi.