BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.492,53
HABER /  GÜNCEL

Filiz Aker kimdir? Cinayeti o mu işledi?

Vatan Şaşmaz'ı öldüren ismin Filiz Aker olduğu iddia ediliyor. Ünlü sunucunun ölümünün hemen ardından iddia edilen Filiz Aker hakkında ise henüz netleşmiş bir bilgi yok.

Abone ol

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta kaldığı otelde silahla vurularak öldürüldü. Silah sesinin ardından olay yerine gelen polis, Vatan Şaşmaz'ın cesediyle birlikte bir kadın cesediyle karşılaştı.

İddialara göre Vatan Şaşmaz'ı öldüren kurşunlar Filiz Aker'in silahından çıktı. Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar ettiği belirtiliyor.

Filiz Aker'in bir aydır aynı otelde kaldığı ve eski manken olduğu kaydedildi. Bir süredir Vatan Şaşmaz ile birlikte olduğu belirtilen Aker'in, odaya girdikten 5 dakika sonra cinayeti işlediği kaydedildi. 

Polis olay yerinde dört kovan bulurken, üçünün Vatan Şaşmaz'a isabet ettiği biriyle de Aker'in intihar ettiği iddia edildi.

Vatan Şaşmaz kimdir? Otel odasında öldürüldüVatan Şaşmaz kimdir? Otel odasında öldürüldüVatan Şaşmaz kimdir? Otel odasında öldürüldüVatan Şaşmaz kimdir? Otel odasında öldürüldüHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Katili Vatan Şaşmaz ile fotoğrafını yayınlamışKatili Vatan Şaşmaz ile fotoğrafını yayınlamışKatili Vatan Şaşmaz ile fotoğrafını yayınlamışKatili Vatan Şaşmaz ile fotoğrafını yayınlamışHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN