BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  DÜNYA

Fikret Orman’dan 2F açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski milli kaleci Fevzi Tuncay’a kulüpte bir görev vermek istediklerini ancak Türkiye Futbol Federasyo...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski milli kaleci Fevzi Tuncay’a kulüpte bir görev vermek istediklerini ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu yönde bir teklifi olduğunu, son kararı Fevzi’nin vereceğini söyledi. Orman, Fernandes’in kulüpteki geleceğiyle ilgili de konuştu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün eski yöneticilerinden Deniz Atalay’ın annesi Şevkat Atalay’ın cenazesi nedeniyle Denizli’ye geldi. Şevkat Atalay için Ulu Cami’nde düzenlenen cenaze törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra Beşiktaşlı yöneticiler, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şevkat Atalay’ın cenazesi Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
Cenaze töreni öncesi eski yönetici Deniz Atalay’ın yanına giderek başsağlığı dileyen Fikret Orman’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Fikret Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün görüştüğü kaleci Fevzi Tuncay’a kulüp olarak bakış açılarını anlattığını söyledi. Fevzi’nin başına gelenlere üzüldüklerini kaydeden Orman, "Ancak hayat profesyonel bir hayat. Bizim genel prensibimiz eski oyuncularımıza sahip çıkmaktır. Sadece bu olayla alakalı değil. Bir görev vereceksek karşılığında da bir görevin yapılması lazım. Futbol direktörümüz Önder Özen’le bir araya geldiler. Bir görev vermek istiyoruz ama Futbol Federasyonu’nun da bir teklifi varsa kararı kendisi verecek" dedi.

"FERNANDES’E ŞARTLARA GÖRE EN ÜST TEKLİFİ YAPTIK"
Öte yandan Portekizli futbolcu Fernandes’le ilgili olarak görüşmelerin devam ettiğini belirten başkan Orman, "Fernandes, bizim yıl sonuna kadar oyuncumuzdur. Hem yönetimimiz hem de taraftarımız Fernandes’i seviyor. Sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Bizim şartlarımız içinde en üst limitteki teklifi yaptık. Top artık Fernandes’te. Oyuncularımızın bu yıl aldıkları paranın hakkını vermeleri bizim önceliğimiz" diye konuştu.
İnönü Stadı’nın temelinin atılması ile ilgili kendilerinin hazır olduğunu kaydeden Fikret Orman, "Biz Başbakanımızdan gün bekliyoruz. O güne göre atılacak. Biz önümüzdeki hafta için hazırız" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın genç yıldızı Muhammet Demirci’nin Denizlispor’a kiralık verilmesinin gündemlerinde olmadığını belirterek, Muhammet’in siyah-beyazlı takımda oynamaya devam edeceğini söyledi.
(İHA)